Гречку можна кидати в окріп, хоча для більшості господинь цей спосіб приготування виглядає безглуздим. Тим часом, це найкращий і правильний спосіб варіння крупи, передають Патріоти України.
Коли гречка потрапляє відразу в киплячу воду, вона втрачає клейкість і не розкисає, як у холодній воді.
Гречка відноситься до круп, які дуже добре реагують на високу температуру.
Каструлю ставлять на вогонь і коли підсолена вода закипить, висипають необхідну кількість гречаної крупи.
Зменшують вогонь та варять крупу під закритою кришкою 20 хвилин.
Нічого не треба перемішувати в процесі варіння і не відкривати кришку.
У каші повинні сформуватися парові проходи, які роблять кашу розсипчастою.
Важливо дотримуватися вірних пропорцій крупи і води: щоб каша вийшла розсипчастою. На склянку гречки потрібно півтори склянки води.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...