
Гречку можна кидати в окріп, хоча для більшості господинь цей спосіб приготування виглядає безглуздим. Тим часом, це найкращий і правильний спосіб варіння крупи, передають Патріоти України.
Коли гречка потрапляє відразу в киплячу воду, вона втрачає клейкість і не розкисає, як у холодній воді.
Гречка відноситься до круп, які дуже добре реагують на високу температуру.
Каструлю ставлять на вогонь і коли підсолена вода закипить, висипають необхідну кількість гречаної крупи.
Зменшують вогонь та варять крупу під закритою кришкою 20 хвилин.
Нічого не треба перемішувати в процесі варіння і не відкривати кришку.
У каші повинні сформуватися парові проходи, які роблять кашу розсипчастою.
Важливо дотримуватися вірних пропорцій крупи і води: щоб каша вийшла розсипчастою. На склянку гречки потрібно півтори склянки води.
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...
Курячі яйця, зварені некруто або підсмажені на сковороді, не становлять загрози для здоров’я. Улюблений сніданок безлічі людей на планеті не підіймає рівень холестерину. Результати дослідження було опубліковано в журналі The American Journal of Clinica...