Гречку можна кидати в окріп, хоча для більшості господинь цей спосіб приготування виглядає безглуздим. Тим часом, це найкращий і правильний спосіб варіння крупи, передають Патріоти України.
Коли гречка потрапляє відразу в киплячу воду, вона втрачає клейкість і не розкисає, як у холодній воді.
Гречка відноситься до круп, які дуже добре реагують на високу температуру.
Каструлю ставлять на вогонь і коли підсолена вода закипить, висипають необхідну кількість гречаної крупи.
Зменшують вогонь та варять крупу під закритою кришкою 20 хвилин.
Нічого не треба перемішувати в процесі варіння і не відкривати кришку.
У каші повинні сформуватися парові проходи, які роблять кашу розсипчастою.
Важливо дотримуватися вірних пропорцій крупи і води: щоб каша вийшла розсипчастою. На склянку гречки потрібно півтори склянки води.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...