Морозильна камера – безперечно, зручний пристрій для зберігання різних заготовок на зиму, передають Патріоти України.
Морозильна камера може допомогти зі зберіганням такого продукту, як квашена капуста.
Користь та смак капусти залишаться незмінними, постраждає хіба що консистенція – капуста стане м’якшою.
Тому цей спосіб можна використовувати в тому випадку, якщо у вас немає можливості розмістити капусту в підвалі, а в холодильнику залишилося мало місця.
У морозильній камері вона може пролежати від 10 до 12 місяців. Головна умова – температура від –18 градусів та нижче.
Щоб заморозити квашену капусту, одразу після приготування помістіть нашаткований овоч у пакетики або контейнери такого об’єму, щоб її можна було використати за 1 раз.
При цьому виливати розсіл не потрібно – перелийте його в пляшку і зберігайте в холодильнику, а після того, як вийнята з морозилки капуста відтає, знову залийте її рідиною.
Зрозуміло, важливе в цій справі і правильне розморожування – діставайте овоч із холоду заздалегідь, після чого залиште на полиці холодильника, де капуста поступово відтає.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...