Булгур – корисна крупа, якій віддають перевагу прихильники правильного харчування, передають Патріоти України.
Це пшенична крупа, яку подрібнюють певним чином. Однак перед цією процедурою пшеницю не чистять, тому каша з булгура виходить особливо корисною.
Булгур це чудовий гарнір.
Крупа відрізняється низьким глікемічним індексом, вона багата на клітковину, калій, залізо і магній.
Однак часто молоді та досвідчені господині сперечаються перед готуванням про те, чи варто мити таку крупу перед варінням.
Як зазначають досвідчені кулінари, булгур виробляється з термічною обробкою (ошпарюється окропом), тому крупу можна не промивати.
Це навіть краще для аромату каші. Надати більш насичений запах їй можна в тому випадку, якщо злегка обсмажити зерна на рослинній олії.
Якщо все ж таки є бажання промити крупу, то булгур можна покласти в сито і злегка промити під проточною водою. Після цього її слід висушити, щоб приготована каша була більш розсипчастою.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...