Велика кількість кухонної солі у раціоні негативно впливає на організм. Щоб покращити стан здоров’я, багато людей знижують вживання білого “порошку", передають Патріоти України.
Проте звичка їсти надто солону їжу дається взнаки: недосолена їжа може здатися дуже прісною. Але страві можна повернути звичний смак, не вдаючись до використання шкідливого харчового продукту. Справа в тому, що є корисна альтернатива солі.
Найкращим варіантом для заміни білої спеції є лимон або його сік.
Ці продукти не завдають шкоди організму і при цьому допомагають посилити смакові якості продуктів.
Лимонний сік чудово поєднується з рибними та м’ясними стравами, морепродуктами, різними салатами.
У деяких випадках цитрусовий може повністю замінити сіль.
Існує ще кілька цікавих варіантів. Сіль можна замінити й іншими кориснішими продуктами. Йдеться про якісний соєвий соус, морську капусту, трави, спеції і часник.
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...