Чим замінити борошно для приготування сирників, щоб було смачно

Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хочеться вводити до складу інгредієнтів. Зокрема, страва виходить не такою смачною та ніжною, бо борошно «забиває» сирники, передають Патріоти України.

Чим можна її замінити?

Цей інгредієнт є на полиці будь-якої господині. Йдеться, звичайно, про манну крупу. Смак її приємніший, тому манка значно краще «вписується» до складу сирників.

На стандартну порцію сиру слід брати кілька великих ложок крупи. Також манку можна сміливо використовувати для панування.

Якщо з якихось причин і манна крупа вам не смакує, то варто звернути увагу на рисове борошно.

Якщо тісто для сирників вийшло занадто вологим, цей компонент швидко впорається з недоліком. Також сирники на рисовому борошні будуть дуже смачними та ніжними.

Інші кулінари вибирають кукурудзяне борошно. Воно чудово справляється зі своїми безпосередніми завданнями та допомагає надати сирникам апетитного кольору.

Фастфуд може викликати проблеми з пам’яттю ще до набору ваги! Вчені приголомшили заявою

середа, 1 жовтень 2025, 9:59

Дослідники з Медичної школи Університету Північної Кароліни з’ясували, що жирна їжа, типова для фастфуду, може порушити роботу пам’яті всього за кілька днів, передають Патріоти України. У статті, опублікованій у журналі Neuron, науковці пояснюють: післ...

Всього трішки смакоти - і вже ризик хвороб? Скільки солодкого можна їсти на день - відповідь медиків

середа, 1 жовтень 2025, 9:50

Солодке - слабкість багатьох людей. Але чи є межа, після якої улюблені десерти перестають бути безпечними і перетворюються на загрозу для здоров’я? Лікарі й дієтологи одностайні: головне - знати норму, передають Патріоти України. За даними Всесвітньої ...