Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України.
На кілограм фаршу додають одне яйце або два білки. Якщо додати більше, котлети вийдуть занадто щільними та жорсткими. Деякі господині замість яєць додають інші продукти. Адже, не тільки яйця мають такі властивості. Зробити котлети м’якшими та пишними можна, додавши інші продукти.
Багато господинь додають замість яйця терту картоплю, кукурудзяний або картопляний крохмаль, манку, будь-яку крупу або пластівці. Найніжніші котлети виходять із тертою сирою картоплею або пюре замість яйця.
Розморожування м'яса перед використанням може бути виснажливим та трудомістким процесом, але одна користувачка вразила простим трюком, який може пришвидшити цей процес. Так, фудблогерка, відома в TikTok під ніком "mobibuse", розповіла про швидкий спос...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Мільйони людей не уявляють свого ранку без ароматного еспресо. Але чи справді правильно пити її відразу після пробудження, передають Патріоти України. Американські вчені спільно з кількома польськими уніве...