Чим замінити хліб у фарші на котлети

Якщо вам не подобається перспектива додавати хліб у котлети або він просто закінчився у той момент, коли треба, то ви можете обрати альтернативу. Насправді є різні інгредієнти, що виконають функцію білої булки не гірше, а іноді навіть краще і смак зроблять цікавішим, передають Патріоти України.

Подробиці

Господині радять додавати манку, але зверніть увагу, що фарш треба витримати протягом 15 хвилин. За цей час манна крупа вбере зайву вологу, якщо фарш надто рідкий, і склеїть котлетний фарш.

Картоплю можна додавати для склеювання у відвареному вигляді. Саме крохмаль тут виконає потрібну функцію. При цьому смак картоплі у котлетах не псує м’ясній страві. І гарнір не треба буде.

Більш корисний варіант, проте мало хто його знає, це вівсянка. Вівсяні пластівці треба замочити в молоці або у воді та додати у м’ясний фарш. Форму котлети будуть тримати і страва буде більш поживна.

Джерело: ПростоВей

Це така смакота! Ніжна куряча печінка в сметані з цибулею і морквою

вівторок, 27 серпень 2024, 8:13

Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України. Для приготування треба взя...

А ви це знали? Яка частина курки найшкідливіша і чому її не можна їсти

вівторок, 27 серпень 2024, 6:12

Не жирне, дієтичне м’ясо курки віддавна цінилось та було дуже популярним. Курятина й по ціні недорога, та й варіантів приготування страв з неї дуже багато, передають Патріоти України. Чому курятина стала дуже популярною. Крім переваги у дешевизні та шв...