Традиційний вінегрет готується з квашеними огірками. Цей продукт додає приємної кислинки страві. Але щоб зробити салат більш кориснішим та хрусткішим - можна додати інший інгредієнт - капусту, передають Патріоти України
Ідея приготування вінегрету без огірків з квашеною капустою опублікована на сторінці фудблогерки з ніком yout_kitchen в Instagram.
Інгредієнти:картопля
Спосіб приготування:
1. Чистимо, миємо овочі та викладаємо в рукав для запікання (картоплю окремо), додаємо до овочів сіль, перець, спеції, трошки олії та добре перемішуємо.
2. Ставимо овочі запікатися у розігріту до 180 градусів духовку: картоплю на 1 годину, моркву та буряк на 1,5 години.
3. Після того, як овочі охолонули, нарізаємо їх кубиками, додаємо горох та квашену капусту, заправляємо все олією, трошки солимо та перемішуємо.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...