Чим замінити олію при заправці вінегрету - проста хитрість, яка зробить страву смачнішою

Господині, які звикли готувати вінегрет за класичним рецептом, завжди використовують звичайну соняшникову олію для заправки, передають Патріоти України.

Однак існує ще варіант оригінальної заправи, яка допоможе змінити смак звичної страви на краще.

Як приготувати:

Для початку потрібно змішати шість ложок нерафінованої якісної оливкової олії з 1,5 ложками винного оцту. Обидва компоненти мають свій “характер” і яскравий відтінок смаку.

При змішуванні варто досягти рівномірного розподілу рідких продуктів.

Потім додаємо в загальну масу маленьку ложку діжонської гірчиці, солимо і додаємо мелений чорний перець. Після цього можна сміливо використовувати її для заправки салату.

Ця заправка є класичною для французької кухні. Її можна сміливо використовувати не лише для вінегрету, але й для будь-яких інших овочевих салатів.

Смак страв миттєво стане більш витонченим, яскравим та цікавим.

Експерементуйте та пізнавайте нові смаки!

Зміцнює серце, мозок та імунітет: Ця копчена риба - справжня знахідка для літніх людей

понеділок, 25 серпень 2025, 9:45

Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...

Цей секрет творить дива! Додайте половину ложки в ранкову каву - і метаболізм прискориться

понеділок, 25 серпень 2025, 8:12

Кава - улюблений ранковий напій багатьох людей. Вона заряджає енергією, покращує концентрацію та настрій, а також багата антиоксидантами. Проте її користь можна значно посилити, додавши у напій кілька спецій, передають Патріоти України. Чому варто дода...