
Для любителів ласощів сиру рекомендуємо спробувати сирники в духовці, передають Патріоти України.
Приготування не забере багато часу і не доведеться стояти біля плити. Час потрібен тільки на те, щоб зробити тісто.
Усі сирники можна випекти за один раз у духовці, лише перевернувши їх один раз у процесі приготування. Крім того, страва виходить дієтичною, тому що немає ніякого обсмажування на олії.
Час приготування становитиме близько 25 хвилин.
Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....