Золотисті хрусткі деруни – це чудова ситна українська страва. А ще якщо додати до них зелень і сметану, то частування, взагалі, в рази стане смачнішим і ароматнішим, передають Патріоти України.
Але як готувати картопляні оладки, щоб вони завжди виходили відмінними? Тут треба знати кілька хитрощів, які дозволять дивувати домочадців смачними стравами.
Хитрість 1
Якщо хочеться отримати тонкі і хрумкі деруни, то краще вибирати білі сорти картоплі з малою кількістю крохмалю. Для більш пишних та соковитих драників треба брати жовті сорти.
Хитрість 2
Натирати картоплю треба за допомогою тертки. Блендер використовувати не варто, а інакше вийдуть сухі та жорсткі деруни.
Хитрість 3
Зайву вологу з натертої картоплі слід видалити, але не варто чекати доти, доки вона виділиться у великій кількості.
Хитрість 4
Яйця бажано не додавати в картопляну масу. Це позбавить деруни приємного хрускоту, загубиться легкість.
Хитрість 5
Перед смаження сковороду краще змастити не маслом, а салом. Страва вийде більш рум’яною та апетитною.
Курячі котлети можна приготувати не лише без хліба, та без паніровки, передають Патріоти України. Котлети за таким незвичайним рецептом виходять цілком собі класичні. Інгредієнти для приготування:. Приготування. Перемелюємо курячі грудки або беремо гот...
Багато господинь люблять готувати перші страви, які особливо добре підходять для прохолодного літа, осіннього і зимового раціону, оскільки мають приємний зігріваючий ефект, передають Патріоти України. До того ж супи мають приємний смак, якщо готувати ї...