Десерт по-баварськи - ніжне молочно-вершкове желе

З молока та сметани приготуйте баварський десерт. Буде гарантовано смачно та ніжно. В загальному вам треба з’єднати 6 інгредієнтів. А потім ви просто отримуєте задоволення, передають Патріоти України

Інгредієнти

Вам потрібні такі компоненти:

  • жовтки — 3 шт.;
  • желатин — 20 г;
  • молоко — 300 мл;
  • ванільний цукор — 1 пак.;
  • сметана — 350 г.

Як приготувати

Желатин треба залити холодним молоком (100 мл від поданого об’єму). Відставте в сторону поки готуєте решту компонентів.

Яєчні жовтки треба з’єднати з цукром. Розмішайте. Влийте молоко. Поставте на маленький вогонь. Постійно помішуючи, доведіть масу до кипіння і зніміть з вогню. Покладіть підготовлений желатин. Ретельно все перемішайте та залиште охолоджуватись.

Далі сметану перемішайте з ванільним цукром. Влийте яєчну суміш. Перемішайте до однорідної консистенції. Тепер треба вилити в форму та поставити в холодильник. Там десерт має стояти не менше 3 годин.

Десерт зручніше робити в силіконовій формі. Або можна будь-яку іншу вистелити харчовою плівкою. Так буде легше дістати десерт. Можете прикрасити тертим шоколадом. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...