Якщо ви обожнюєте шоколад, цей рецепт солодкої випічки саме для вас. Шоколадний брауні не тільки простий у приготуванні, а й неймовірно смачний, зазначають Патріоти України.
Рецепт шоколадного брауні
Час: 60 хвилин
Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
Приготування:
На водяній бані розтопіть чорний шоколад та вершкове масло. Обов'язково помішуйте ложкою шоколадну масу, щоб вона не згорнулася.
Яйця розітріть з цукром та влийте шоколадну масу.
Перемішайте масу та додайте через сито борошно, какао і сіль.
Дрібно наріжте горішки та білий шоколад і висипте все в тісто для брауні. Щоб шоколад залишився шматочками – швидко перемішайте тісто.
Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте брауні 15 хвилин.
Особливістю цього десерту є "жива" серединка, хрумка скоринка. Дайте охолонути випічці та подавайте її до столу. Смачного!
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...