Десерт вашої мрії: Рецепт неймовірно смачних шоколадних тістечок із горіхами

Якщо ви обожнюєте шоколад, цей рецепт солодкої випічки саме для вас. Шоколадний брауні не тільки простий у приготуванні, а й неймовірно смачний, зазначають Патріоти України.

Рецепт шоколадного брауні

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:

Приготування:

  1. На водяній бані розтопіть чорний шоколад та вершкове масло. Обов'язково помішуйте ложкою шоколадну масу, щоб вона не згорнулася.
  2. Яйця розітріть з цукром та влийте шоколадну масу.
  3. Перемішайте масу та додайте через сито борошно, какао і сіль.
  4. Дрібно наріжте горішки та білий шоколад і висипте все в тісто для брауні. Щоб шоколад залишився шматочками – швидко перемішайте тісто.
  5. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте брауні 15 хвилин.
  6. Особливістю цього десерту є "жива" серединка, хрумка скоринка. Дайте охолонути випічці та подавайте її до столу. Смачного!

От у чому секрет! Які прянощі додати до смаженої картоплі, щоб зробити її смачнішою

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:14

Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...