Якщо ви обожнюєте шоколад, цей рецепт солодкої випічки саме для вас. Шоколадний брауні не тільки простий у приготуванні, а й неймовірно смачний, зазначають Патріоти України.
Рецепт шоколадного брауні
Час: 60 хвилин
Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
Приготування:
На водяній бані розтопіть чорний шоколад та вершкове масло. Обов'язково помішуйте ложкою шоколадну масу, щоб вона не згорнулася.
Яйця розітріть з цукром та влийте шоколадну масу.
Перемішайте масу та додайте через сито борошно, какао і сіль.
Дрібно наріжте горішки та білий шоколад і висипте все в тісто для брауні. Щоб шоколад залишився шматочками – швидко перемішайте тісто.
Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте брауні 15 хвилин.
Особливістю цього десерту є "жива" серединка, хрумка скоринка. Дайте охолонути випічці та подавайте її до столу. Смачного!
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...