
Якщо ви любите квашену капусту, але не куштували квашений буряк, тоді саме час приготувати цю просту, але в той же час пікантну закуску, передають Патріоти України.
Заготовляти квашені буряки на зиму було прийнято ще у наших бабусь. Однак, закласти буряки в банки можна і в будь-яку іншу пору року. Зробити цю заготівлю зможе будь-яка господиня.Квашений буряк виходить і солодким, і в міру кислим. Після приготування буряк має постояти пару тижнів, і потім його можна буде вживати як закуску до будь-якого гарніру, замість салату.
Інгредієнти:
Буряк потрібно помити і нарізати брусочками або великими кубиками. Воду змішайте із сіллю і залийте цим розчином коренеплід.
Маринуйте буряки в глибокій каструлі або банці. Не заповнюйте ємність до краю буряком, тому що на поверхні утворюватиметься піна, яку потрібно буде час від часу знімати. Протягом двох тижнів буряк повинен стоять у теплому місці. Потім переставте закуску в холодильник
Насіння гарбуза - справжній скарб природи, про користь якого знають небагато. Вчені підтверджують, що вони допомагають знизити рівень холестерину, захищають серцево-судинну систему, мають протизапальні та антиоксидантні властивості, а також підтримують...
На полицях супермаркетів - широкий вибір рослинний олій: від соняшникової до оливкової. Вони відрізняються за смаком, але ключова різниця - ступінь очищення: рафінована (очищена) і нерафінована (пройшла лише механічну фільтрацію), передають Патріоти Ук...