Дешево і дуже смачно! Квашений буряк за рецептом бабусі - як приготувати вітамінну закуску нашвидкуруч

Якщо ви любите квашену капусту, але не куштували квашений буряк, тоді саме час приготувати цю просту, але в той же час пікантну закуску, передають Патріоти України.

Заготовляти квашені буряки на зиму було прийнято ще у наших бабусь. Однак, закласти буряки в банки можна і в будь-яку іншу пору року. Зробити цю заготівлю зможе будь-яка господиня.Квашений буряк виходить і солодким, і в міру кислим. Після приготування буряк має постояти пару тижнів, і потім його можна буде вживати як закуску до будь-якого гарніру, замість салату.

Квашений буряк

Інгредієнти:

  • буряк – 1 кг;
  • вода – 1 л;
  • сіль – за смаком.

Буряк потрібно помити і нарізати брусочками або великими кубиками. Воду змішайте із сіллю і залийте цим розчином коренеплід.

Маринуйте буряки в глибокій каструлі або банці. Не заповнюйте ємність до краю буряком, тому що на поверхні утворюватиметься піна, яку потрібно буде час від часу знімати. Протягом двох тижнів буряк повинен стоять у теплому місці. Потім переставте закуску в холодильник

Вірменська Гата, солодощі, які зачарують своїм смаком!

субота, 1 квітень 2023, 4:00

Рецепт найпопулярнішої, відомої та улюбленої у Вірменії східної випічки! Готуємо найпопулярніший десерт у Вірменії. Гату можна зустріти практично скрізь, є навіть магазинчики, в яких продається лише це печиво. Гата буває різних видів, відрізняється тіс...

Сирна паска "трикутник" без випічки, яка зачарує своїм смаком: Як приготувати ідеальне частування на свято

четвер, 30 березень 2023, 8:05

Красива біла паска у формі трикутника – мрія кожної господині на свято. Пропонуємо вам спробувати приготувати гарне та смачне частування до великоднього столу, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити паску у формі трикутника з написом "ХВ", ...