Ця страва готується з доступних продуктів, але дуже смачна, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
- Печінка куряча — 500 г.
- Цибуля ріпчаста — 500 г.
- Морква — 500 г.
- Крупа манна — 1 /2 склянки.
- Молоко — 1 /2 склянки.
- Майонез — 300 г.
- Рослинна олія — 2 ст. л.
- Сіль, перець чорний мелений — за смаком.
Приготування
- Печінку пропустити через м'ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.
- Цибулю нарізану півкільцями і моркву натерту на тертці тушкувати в невеликій кількості олії.
- Форму змастити маслом і присипати сухарями.
- Викласти половину цибулі і моркви, посолити, поперчити.
- Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.
- Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася.
- Посолити, поперчити, змастити майонезом.
- Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години.
- Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу.
Приємного апетиту!
Правильна їжа може стати потужною зброєю проти апатії. Продукти, багаті на вітаміни, антиоксиданти та корисні жири, допомагають підтримати енергію, покращити настрій та зміцнити імунітет, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Що таке апатія. ...
Ідеально підібране поєднання продуктів, що створює дійсно святкову страву, яка стане як головною стравою столу,так і головною прикрасою, передають Патріоти України. Червона морква надає цьому плову мальовничого вигляду. Барбарис і родзинки борються за...