Дуже смачно! Печінка по-царськи - ця страва вище всяких похвал

Ця страва готується з доступних продуктів, але дуже смачна, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Печінка куряча — 500 г.
  • Цибуля ріпчаста — 500 г.
  • Морква — 500 г.
  • Крупа манна — 1 /2 склянки.
  • Молоко — 1 /2 склянки.
  • Майонез — 300 г.
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Сіль, перець чорний мелений — за смаком.

Приготування

  1. Печінку пропустити через м'ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.
  2. Цибулю нарізану півкільцями і моркву натерту на тертці тушкувати в невеликій кількості олії.
  3. Форму змастити маслом і присипати сухарями.
  4. Викласти половину цибулі і моркви, посолити, поперчити.
  5. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.
  6. Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася.
  7. Посолити, поперчити, змастити майонезом.
  8. Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години.
  9. Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу.

Приємного апетиту!

Не робіть помилок! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

неділя, 19 січень 2025, 12:14

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

неділя, 19 січень 2025, 11:10

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...