«Буває так, що гості на порозі, а часу готувати якісь вишукані шедеври бракує. Тому у нагоді стане ця страва, для якої потрібні продукти, які точно є у вас у холодильнику», — ділиться фудблогерка Юлія Сімончук.
Інгредієнти:
- хліб;
- оселедець;
- червоний буряк;
- часник;
- цибуля;
- майонез;
- гірчиця в зернах;
- сіль, перець.
Приготування:
Хліб (господиня брала чорний, квадратний, обрізала краї і розрізала на однакові шматки) підсмажити на сковорідці до легкої скоринки. Червоний буряк (варений або печений) натерти, додати часник, посолити, поперчити за смаком і додати майонез. Перемішати і викласти на скибочки хліба. Поверх кладемо кільце цибулі і шматок оселедця. Зверху мастимо гірчицею в зернах. За бажанням прикрашаємо зеленню.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...