«Буває так, що гості на порозі, а часу готувати якісь вишукані шедеври бракує. Тому у нагоді стане ця страва, для якої потрібні продукти, які точно є у вас у холодильнику», — ділиться фудблогерка Юлія Сімончук.
Інгредієнти:
- хліб;
- оселедець;
- червоний буряк;
- часник;
- цибуля;
- майонез;
- гірчиця в зернах;
- сіль, перець.
Приготування:
Хліб (господиня брала чорний, квадратний, обрізала краї і розрізала на однакові шматки) підсмажити на сковорідці до легкої скоринки. Червоний буряк (варений або печений) натерти, додати часник, посолити, поперчити за смаком і додати майонез. Перемішати і викласти на скибочки хліба. Поверх кладемо кільце цибулі і шматок оселедця. Зверху мастимо гірчицею в зернах. За бажанням прикрашаємо зеленню.
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...