«Буває так, що гості на порозі, а часу готувати якісь вишукані шедеври бракує. Тому у нагоді стане ця страва, для якої потрібні продукти, які точно є у вас у холодильнику», — ділиться фудблогерка Юлія Сімончук.
Інгредієнти:
- хліб;
- оселедець;
- червоний буряк;
- часник;
- цибуля;
- майонез;
- гірчиця в зернах;
- сіль, перець.
Приготування:
Хліб (господиня брала чорний, квадратний, обрізала краї і розрізала на однакові шматки) підсмажити на сковорідці до легкої скоринки. Червоний буряк (варений або печений) натерти, додати часник, посолити, поперчити за смаком і додати майонез. Перемішати і викласти на скибочки хліба. Поверх кладемо кільце цибулі і шматок оселедця. Зверху мастимо гірчицею в зернах. За бажанням прикрашаємо зеленню.
Можна засолити червону рибу без величезної кількості олії та неприємного присмаку. І найголовніше – дуже швидко. Рибу можна купувати цілу, а можна вже готове філе, передають Патріоти України. Детальніше розповість Вікторія Силка – блогер, технолог рест...
Морозильна камера – безперечно, зручний пристрій для зберігання різних заготовок на зиму. Морозильна камера може допомогти зі зберіганням такого продукту, як квашена капуста, передають Патріоти України. Користь та смак капусти залишаться незмінними, по...