Дайкон – це гігант за кількістю корисних речовин, що він у собі містить. У ньому є вся підгрупа вітамінів B, A, PP, C і E. Також дайкон багатий мінеральними речовинами (фосфором, йодом, залізом, марганцем, міддю та ін.), пектином, клітковиною, каротином та ензимами. Для багатьох українців досить важливо й те, що коштує такий корисний овоч зовсім недорого, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати приготувати його із м'ясом.
Що треба: 600 г свинини (або іншого м’яса), 1 дайкон, 2 морквини, 2 цибулини, 5 зубчиків часнику, 1 ст. ложка меду, 3 ст. ложки вина, 7 ст. ложок соєвого соусу, 6 ст. ложок олії
Приготування
Овочі натріть на тертці.
М’ясо наріжте кубиками й обсмажте на рослинній олії до рум’яної скоринки.
Заберіть м’ясо і в цій же олії обсмажте цибулю з вичавленим часником.
Додайте натерті моркву і дайкон та обсмажте протягом 5 хвилин.
Додайте вино, соєвий соус, мед, спеції до смаку і тушіть поки мед не розчиниться.
До овочів додайте м’ясо і, якщо хочеться підливи – пів склянки води.
Після цього тушкуйте ще 20 хвилин на повільному вогні. Подавати можна з будь-яким гарніром.
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...
Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...