Дайкон – це гігант за кількістю корисних речовин, що він у собі містить. У ньому є вся підгрупа вітамінів B, A, PP, C і E. Також дайкон багатий мінеральними речовинами (фосфором, йодом, залізом, марганцем, міддю та ін.), пектином, клітковиною, каротином та ензимами. Для багатьох українців досить важливо й те, що коштує такий корисний овоч зовсім недорого, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати приготувати його із м'ясом.
Що треба: 600 г свинини (або іншого м’яса), 1 дайкон, 2 морквини, 2 цибулини, 5 зубчиків часнику, 1 ст. ложка меду, 3 ст. ложки вина, 7 ст. ложок соєвого соусу, 6 ст. ложок олії
Приготування
Овочі натріть на тертці.
М’ясо наріжте кубиками й обсмажте на рослинній олії до рум’яної скоринки.
Заберіть м’ясо і в цій же олії обсмажте цибулю з вичавленим часником.
Додайте натерті моркву і дайкон та обсмажте протягом 5 хвилин.
Додайте вино, соєвий соус, мед, спеції до смаку і тушіть поки мед не розчиниться.
До овочів додайте м’ясо і, якщо хочеться підливи – пів склянки води.
Після цього тушкуйте ще 20 хвилин на повільному вогні. Подавати можна з будь-яким гарніром.
Картопля, варена в молоці, – це не вигадка і не чиясь хвора фантазія. Так можна смачно відварити навіть не найсмачніші бульби, передають Патріоти України. Для приготування потрібно:. Як готувати. Почистіть картоплю, наріжте на четвертинки, а якщо велик...
Чищення яєць не назвеш найпростішим заняттям на кухні, оскільки часом шкаралупа буквально приклеюється до білка, передають Патріоти України. Відокремити її, не пошкодивши при цьому структуру яйця, проблематично. Однак це залежить не від удачі: якщо пра...