Дешево, швидко та корисно: Рецепт тушкованої свинини із дайконом

Дайкон – це гігант за кількістю корисних речовин, що він у собі містить. У ньому є вся підгрупа вітамінів B, A, PP, C і E. Також дайкон багатий мінеральними речовинами (фосфором, йодом, залізом, марганцем, міддю та ін.), пектином, клітковиною, каротином та ензимами. Для багатьох українців досить важливо й те, що коштує такий корисний овоч зовсім недорого, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати приготувати його із м'ясом.

Що треба: 600 г свинини (або іншого м’яса), 1 дайкон, 2 морквини, 2 цибулини, 5 зубчиків часнику, 1 ст. ложка меду, 3 ст. ложки вина, 7 ст. ложок соєвого соусу, 6 ст. ложок олії

Приготування

Овочі натріть на тертці.

М’ясо наріжте кубиками й обсмажте на рослинній олії до рум’яної скоринки.

Заберіть м’ясо і в цій же олії обсмажте цибулю з вичавленим часником.

Додайте натерті моркву і дайкон та обсмажте протягом 5 хвилин.

Додайте вино, соєвий соус, мед, спеції до смаку і тушіть поки мед не розчиниться.

До овочів додайте м’ясо і, якщо хочеться підливи – пів склянки води.

Після цього тушкуйте ще 20 хвилин на повільному вогні. Подавати можна з будь-яким гарніром.

Господиням на замітку! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

неділя, 24 серпень 2025, 5:40

Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими, передають Патріоти України. Загалом, важливо не пересушити тісто під час випікання.

Зіпсують все! ТОП-5 помилок у приготуванні шашлику

субота, 23 серпень 2025, 18:07

Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...