Дешево, швидко та корисно: Рецепт тушкованої свинини із дайконом

Дайкон – це гігант за кількістю корисних речовин, що він у собі містить. У ньому є вся підгрупа вітамінів B, A, PP, C і E. Також дайкон багатий мінеральними речовинами (фосфором, йодом, залізом, марганцем, міддю та ін.), пектином, клітковиною, каротином та ензимами. Для багатьох українців досить важливо й те, що коштує такий корисний овоч зовсім недорого, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати приготувати його із м'ясом.

Що треба: 600 г свинини (або іншого м’яса), 1 дайкон, 2 морквини, 2 цибулини, 5 зубчиків часнику, 1 ст. ложка меду, 3 ст. ложки вина, 7 ст. ложок соєвого соусу, 6 ст. ложок олії

Приготування

Овочі натріть на тертці.

М’ясо наріжте кубиками й обсмажте на рослинній олії до рум’яної скоринки.

Заберіть м’ясо і в цій же олії обсмажте цибулю з вичавленим часником.

Додайте натерті моркву і дайкон та обсмажте протягом 5 хвилин.

Додайте вино, соєвий соус, мед, спеції до смаку і тушіть поки мед не розчиниться.

До овочів додайте м’ясо і, якщо хочеться підливи – пів склянки води.

Після цього тушкуйте ще 20 хвилин на повільному вогні. Подавати можна з будь-яким гарніром.

Не робіть помилок! Названо головні причини, через які псуються сосиски під час варіння

п’ятниця, 31 січень 2025, 18:30

Сосиски та сардельки – це популярний продукт, який часто використовують для швидкого перекусу або як додаток до основних страв. Однак їх приготування має свої тонкощі, і навіть такі прості вироби можна зіпсувати неправильним підходом, передають Патріот...

А ви це знали? Чому досвідчені господині при варінні яєць додають оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 18:14

Деякі молоді господині звикли варити яйця у чистій воді, не додаючи жодних добавок. Таке рішення на перший погляд здається дуже розумним: адже ми не можемо вплинути на смакові якості продукту, що знаходиться в шкаралупі. Однак сенс запровадження додатк...