Крабовий салат - улюблена мільйонами страва, без якої важко уявити новорічний стіл після того як в Україні вперше з'явилися крабові палички, зазначають Патріоти України.
Склад цього святкового делікатесу може бути різним, але спосіб приготування завжди незмінний - простий та швидкий. Пропонуємо приготувати салат, який порадує любителів крабових паличок і стане чудовою альтернативою класичному Олів'є.
Інгредієнти: яйця (4 шт.), свіжий огірок (1 шт.), консервована кукурудза (150 г), крабові палички (240 г), зелена цибуля (кілька пір'я), майонез (3 ст.л.), сіль, перець (за смаком).
Спосіб приготування:
Яйця зваріть та наріжте середніми кубиками. У такий же спосіб подрібніть крабові палички (замість них можна використовувати крабове м'ясо). Те саме проробіть і з огірком.
Зелену цибулю вимийте, обсушіть паперовим рушником і подрібніть. З кукурудзи злийте непотрібну рідину.
Усі інгредієнти помістіть у глибокий салатник. Посоліть, поперчіть, заправте майонезом та акуратно перемішайте. Подавати на стіл можна порційно або в одному посуді.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...