Крабовий салат - улюблена мільйонами страва, без якої важко уявити новорічний стіл після того як в Україні вперше з'явилися крабові палички, зазначають Патріоти України.
Склад цього святкового делікатесу може бути різним, але спосіб приготування завжди незмінний - простий та швидкий. Пропонуємо приготувати салат, який порадує любителів крабових паличок і стане чудовою альтернативою класичному Олів'є.
Інгредієнти: яйця (4 шт.), свіжий огірок (1 шт.), консервована кукурудза (150 г), крабові палички (240 г), зелена цибуля (кілька пір'я), майонез (3 ст.л.), сіль, перець (за смаком).
Спосіб приготування:
Яйця зваріть та наріжте середніми кубиками. У такий же спосіб подрібніть крабові палички (замість них можна використовувати крабове м'ясо). Те саме проробіть і з огірком.
Зелену цибулю вимийте, обсушіть паперовим рушником і подрібніть. З кукурудзи злийте непотрібну рідину.
Усі інгредієнти помістіть у глибокий салатник. Посоліть, поперчіть, заправте майонезом та акуратно перемішайте. Подавати на стіл можна порційно або в одному посуді.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...