Дієтолог Інна Василик поділилась смачний нетрадиційним рецептом приготування вівсянки. Вона рекомендує запекти її разом з корисними фруктами.
Вівсянка, як і інші каші, допоможе вам зберегти вагу та покращить процес травлення. Якісна вівсянка також буде корисною завдяки:
Рецепт запеченої вівсянки
Крок 1. Висипте пластівці у посудину, додайте корицю, сіль, яйця та підсолоджувач. Залийте молоком та йогуртом. Залиште кашу на вогні на 5 хвилин, щоб вона набухла.
Крок 2. За цей час приготуйте сливи: промийте, розріжте навпіл та витягніть кісточку.
Крок 3. Застеліть форму для запікання, діаметром 23 сантиметри, пергаментним папером, викладіть кашу та додайте сливи. Запікайте протягом 30 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів.
Перед подачею змастіть страву йогуртом і насолоджуйтесь.
Обіцяна запечена вівсянка зі сливами та корицею.
Рецепт на 3 порції
Вимішати пластівці з корицею, сіллю, підсолоджувачем, молоком, йогуртом, яйцями. Дати пластівцям 5 хвилин набухнути. Тим часом приготувати сливу. Помити, розрізати навпіл, витягнути кісточку. Перемістити вологу суміш у форму (діаметр 23 сантиметри), додати розрізану сливу. Пекти 30 хвилин на 180 градусів.
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...
Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...