Дієтична вечеря за 15 хвилин: Рецепт смачного вітамінного салату із рибною консервою

Чаклувати над вечерею – наш щоденний ритуал. Адже завершувати день треба смачно. А що робити, коли до вечора не лишилося сил для кулінарної магії? Приготувати салат із тунцем! Ви потішите себе й рідних чудовою вечерею, витративши на її приготування всього чверть години. Додатковий бонус для здоров'я: трапеза буде вітамінною та дієтичною, зазначають Патріоти України.

Рецепт салату з тунцем та капустою

Порцій: 2

Час: 15 хвилин

Інгредієнти:

  • 200 – 250 грамів консервованого тунця;
  • 1½ склянки консервованої кукурудзи;
  • ½ качана пекінської капусти;
  • ½ червоної цибулини;
  • 2 свіжих огірки (або помідори);
  • ⅔ склянки несолодкого нежирного йогурту;
  • 1 чайна ложка гірчиці;
  • 2 десертні ложки соку лайма;
  • 2 зубчики часнику;
  • дрібка цукру;
  • сіль – на ваш смак.

Приготування:

  1. Грубо шаткуємо пекінську капусту та огірок.
  2. Дрібно нарізаємо цибулю.
  3. Тунець розминаємо виделкою.
  4. Усі ці продукти змішуємо й додаємо до них кукурудзу.
  5. Для соусу часник подрібнюємо, розтираємо з цукром та сіллю й змішуємо з соком лайма та йогуртом.
  6. Викладаємо салат до тарілок і поливаємо кожну порцію соусом. Смачного!

Ви могли цього не знати! Ось як впливає вживання родзинок на організм

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:50

Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...