Вживання капусти в холодну пору року просто необхідне нашому організму. У цьому овочі міститься криниця вітамінів груп А, В1, В2, В6, C, E, РР, U, а також магній, залізо, калій, кальцій та фосфор. Капуста допомагає боротися з набряками, а також повинна бути включена до раціону людей, які мають проблеми з нирками, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...
Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...