Вживання капусти в холодну пору року просто необхідне нашому організму. У цьому овочі міститься криниця вітамінів груп А, В1, В2, В6, C, E, РР, U, а також магній, залізо, калій, кальцій та фосфор. Капуста допомагає боротися з набряками, а також повинна бути включена до раціону людей, які мають проблеми з нирками, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...