Вживання капусти в холодну пору року просто необхідне нашому організму. У цьому овочі міститься криниця вітамінів груп А, В1, В2, В6, C, E, РР, U, а також магній, залізо, калій, кальцій та фосфор. Капуста допомагає боротися з набряками, а також повинна бути включена до раціону людей, які мають проблеми з нирками, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Ранкові звички можуть мати набагато більший вплив на здоров’я, ніж здається на перший погляд. Те, що ви їсте на сніданок, або відмова від нього, здатні змінити метаболізм, рівень енергії та ризик хронічних захворювань, передають Патріоти України. Навіт...
Кофеїн може змінювати реакцію бактерій на антибіотики та послаблювати їхню дію. Про це йдеться у новому дослідженні німецьких вчених, результати якого опублікували у науковому журналі PLOS Biology, пише Science Dialy, передають Патріоти України. Команд...