Таке тісто дуже добре підходить до самих різних начинок, воно не рветься. Виходить м’яким і еластичним, передають Патріоти України.
Картоплю відварюємо і перетворюємо в пюре з обсмаженою цибулею до смаку, кропом і вершковим маслом.
У воді розбиваємо яйце, додаємо сіль, всипаємо борошно і вимішуємо м’яке і еластичне тісто.
Порада: якщо вам і буде потрібно більше борошна, багато не всипайте, просто добре вимішуйте тісто.
Накриваємо масу і залишаємо на 15 хвилин.
Тісто ділимо на кілька шматків, кожен розкачуємо в пласт і вирізаємо кружечки склянкою.
Формуємо вареники з картоплею. Відварюємо в підсоленій воді.
Подаю вареники з обсмаженою цибулею на вершковому маслі або з шматочками обсмаженого сала. Смачно зі сметаною.
Відмова від кави може дати кілька відчутних ефектів, і вони залежать від того, наскільки регулярно ви її вживали раніше, передають Патріоти України.
Смажена курка - класика домашньої кухні, але часто вона виходить сухою або без смаку. Експерти розповіли, як зробити курку соковитою, ароматною і з хрусткою скоринкою, передають Патріоти України. Перед смаженням замаринуйте курку. Для цього можна викор...