Гідним завершенням святкового обіду або святкового столу стане банановий торт без випічки з основою з печива “Савоярді” та ніжним заварним кремом, передають Патріоти України.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:
Крок 1
Підготувати необхідні продукти: молоко, готову суміш для пудингу, вершкове масло, класичний йогурт, печиво, банани.
Крок 2
З молока, цукру та готової суміші зварити пудинг. Безперервно помішуючи довести її до потрібної густоти та зняти з вогню. Накрити пудинг харчовою плівкою впритул і поставити в прохолодне місце для повного остигання.
Крок 3
М’яке вершкове масло збити до пишності. Продовжуючи збивати частинами, ввести пудинг. Збити до однорідності та також частинами додати класичний йогурт.
Крок 4
Печиво розрізати на частини та змішати із заварним кремом.
Крок 5
Підготувати роз’ємну форму діаметром 24-26 см. Викласти половину маси печива із кремом.
Крок 6
Зверху розкласти половинки розрізаних уздовж бананів і знову викласти половину крему, що залишилася, і завершити останній шар печивом. Зверху торт накрити харчовою плівкою та прибрати у прохолодне місце на 6-8 годин. Після закінчення часу видалити плівку зняти роз’ємне кільце. Промазати торт збитими із цукровою пудрою вершками. Прикрасити за бажанням.
Смачного!
Якщо довго не мити брудну чавунну сковороду, то залишки їжі присохнуть і з’явиться важкий жирний наліт. Втім, ідеальну чистоту не гарантує навіть щоденне миття цього посуду. Справа в тому, що жир може сильно пригоріти і при одноразовому приготуванні їж...
Багатьом здається, що у варінні картоплі немає нічого складного, але навіть у цієї нехитрої справи є свої нюанси. Ці моменти дуже впливають на смакові якості овочу, який стає основою багатьох страв, передають Патріоти України. Все починається з нарізув...