Діти будуть у захваті! Дуже смачна сирна запіканка з нектаринами і маком

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної запіканки, яка сподобається багатьом, зазначають Патріоти України.

Все дуже просто, швидко і приголомшливо смачно. Запіканка виходить досить великою і пишною. Таким десертом можна нагодувати всю велику родину. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 600 гр брикетного сиру 0,1%
  • 3 яйця
  • 40 гр кукурудзяного крохмалю
  • 15 гр насіння маку
  • 10 гр цукрозамінника або 50 гр цукрового піску
  • ванілін
  • 130 гр нектаринів

Покроковий процес приготування сирної запіканки

В першу чергу в окрему ємність відправляємо сир, яйця, цукрозамінник або цукровий пісок, крохмаль і ванілін. Перемішуємо все до однорідної маси.

Потім нарізаємо маленькими кубиками нектарин. Половину перекладаємо до підготовленої маси і додаємо мак. Добре все перемішуємо.

Беремо форму для випічки і відправляємо в неї підготовлену сирну масу. Поверх викладаємо решту нектарину і поміщаємо в духовку, попередньо розігріту до 170 градусів, на 60 хвилин.

Після закінчення потрібного часу дістаємо готову запіканку і залишаємо остигати. Після чого поміщаємо в холодильник для охолодження.

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...