У цій статті хочемо поділитися з вами рецептом приготування смачних сирків без консервантів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
1. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Силіконовим пензликом змащуємо формочки тонким шаром шоколаду. Прибираємо формочки в морозилку на 5-10 хвилин. Якщо є необхідність, повторюємо нанесення шоколаду на ті місця, де є “прогалини” і знову відправляємо в морозильну камеру на 2-3 хвилини.
2. Поки шоколад застигає, сир розтираємо з цукровою пудрою, ваніліном і розм’якшеним вершковим маслом.
3. Дістаємо формочки з морозилки, наповнюємо на 1/3 сирною масою, кладемо в центр начинку, заповнюємо до кінця сиром. Зверху змащуємо сир розтопленим шоколадом і прибираємо в холодильник до подачі. Смачного!
Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....
У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...