У цій статті хочемо поділитися з вами рецептом приготування смачних сирків без консервантів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
1. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Силіконовим пензликом змащуємо формочки тонким шаром шоколаду. Прибираємо формочки в морозилку на 5-10 хвилин. Якщо є необхідність, повторюємо нанесення шоколаду на ті місця, де є “прогалини” і знову відправляємо в морозильну камеру на 2-3 хвилини.
2. Поки шоколад застигає, сир розтираємо з цукровою пудрою, ваніліном і розм’якшеним вершковим маслом.
3. Дістаємо формочки з морозилки, наповнюємо на 1/3 сирною масою, кладемо в центр начинку, заповнюємо до кінця сиром. Зверху змащуємо сир розтопленим шоколадом і прибираємо в холодильник до подачі. Смачного!
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...
Торти та десерти у своїй більшості мають досить високу калорійність. І рано чи пізно у кожної господині постає запитання: «А чи можна чимось замінити жир у випічці?» Справді, калорійність у випічці та десертах можна знижувати. Така випічка буде корисні...