У цій статті хочемо поділитися з вами рецептом приготування смачних сирків без консервантів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
1. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Силіконовим пензликом змащуємо формочки тонким шаром шоколаду. Прибираємо формочки в морозилку на 5-10 хвилин. Якщо є необхідність, повторюємо нанесення шоколаду на ті місця, де є “прогалини” і знову відправляємо в морозильну камеру на 2-3 хвилини.
2. Поки шоколад застигає, сир розтираємо з цукровою пудрою, ваніліном і розм’якшеним вершковим маслом.
3. Дістаємо формочки з морозилки, наповнюємо на 1/3 сирною масою, кладемо в центр начинку, заповнюємо до кінця сиром. Зверху змащуємо сир розтопленим шоколадом і прибираємо в холодильник до подачі. Смачного!
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...