Діти будуть у захваті! Як приготувати желейний торт - простий бюджетний рецепт без випікання

Спробуйте приготувати за цим рецептом смачний та ніжний бюджетний смаколик. Мінімум продуктів – максимум задоволення, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 180 г пісочного печива
  • 60 мл молока
  • 90 мл води
  • 350 г сметани 20%
  • 10 г ванільного цукру
  • 30 г цукру
  • 90 г фруктового желе
  • 100 фруктів на ваш вибір

Приготування:

Залийте желатин холодною водою й залиште постояти протягом 15-20 хвилин. Подрібніть печиво в крихту, перекладіть у миску й додайте до нього молоко. Замісіть з печива й молока еластичне тісто. Викладіть його у форму й рівномірно розрівняйте.

До сметани додайте цукор та ванільний цукор та розтоплений у мікрохвильовці желатин. Попередньо приготоване фруктове желе наріжте кубиками й додайте до сметанної маси. Наріжте фрукти й додайте до суміші. Перемішайте й вилийте у форму. Поставте у холодильник, щоб захолонуло. Смачного!

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари зберігають вершкове масло у банці з водою

неділя, 4 травень 2025, 12:10

Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України. Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту. Ця хи...

А ви це знали? Чому не варто змішувати паніровку та спеції

неділя, 4 травень 2025, 11:10

Панірування вберігає страву від надмірної втрати вологи під час смаження, а спеції надають продукту пікантного чи ніжного смаку, передають Патріоти України. Шеф-кухарі не рекомендують змішувати паніровку та спеції. Це вважається грубою помилкою, яка зв...