Спробуйте приготувати за цим рецептом смачний та ніжний бюджетний смаколик. Мінімум продуктів – максимум задоволення, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Залийте желатин холодною водою й залиште постояти протягом 15-20 хвилин. Подрібніть печиво в крихту, перекладіть у миску й додайте до нього молоко. Замісіть з печива й молока еластичне тісто. Викладіть його у форму й рівномірно розрівняйте.
До сметани додайте цукор та ванільний цукор та розтоплений у мікрохвильовці желатин. Попередньо приготоване фруктове желе наріжте кубиками й додайте до сметанної маси. Наріжте фрукти й додайте до суміші. Перемішайте й вилийте у форму. Поставте у холодильник, щоб захолонуло. Смачного!
Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України. Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту. Ця хи...
Панірування вберігає страву від надмірної втрати вологи під час смаження, а спеції надають продукту пікантного чи ніжного смаку, передають Патріоти України. Шеф-кухарі не рекомендують змішувати паніровку та спеції. Це вважається грубою помилкою, яка зв...