Діти будуть у захваті! Як зробити кольорові млинці без барвників

Кольорові тонкі млинці можуть стати основою для святкової закуски. Ви можете зробити солодку чи солону начинку, гарно оформити та вразити гостей. При цьому барвники все ж будуть, але натуральні. З продуктів, які не важко знайти, але без хімічних порошків чи гелів, передають Патріоти України.

Подробиці

Найбільше завжди хочеться зробити зелені млинці, адже вони контрастують із вареним яйцем, червоною рибкою чи грибною начинкою. Для яскравого кольору варто взяти шпинат, проте не тільки сік, а й м’якуш. Листя облийте окропом та перебийте блендером, щоб волокна не потрапила, бо вони трішки жорсткі, пропустіть через сито.

Для рожевого кольору використовуйте сік із буряка.

Для насичено жовтого беріть у тісто куркуму. До речі, її трішки можна додавати і для звичайних млинців, коли готуєте до блідих магазинних яєць.

Варто знати! Як розпізнати авітаміноз та які продукти можуть відновити ресурси організму

вівторок, 9 грудень 2025, 19:20

Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...

Найпоширеніша помилка під час приготування вареників: Чому вони лопаються

вівторок, 9 грудень 2025, 18:15

Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...