Діти будуть у захваті! Ніжна запіканка - без цукру, масла і муки

Сирна запіканка, більше нагадує за смаком чізкейк. Виходить дуже і дуже смачно, без борошна і масла, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир домашній – 400 г;
  • яйця – 3 шт;
  • сметана або йогурт – 60 г;
  • мед або цукровий сироп – 80 г;
  • крохмаль кукурудзяний – 60 г;
  • сіль, ваніль за смаком;
  • ягоди будь-які за смаком – 100 г.

Процес приготування сирної запіканки

Духовку включаємо на 180 градусів, форму для запікання краще беріть 24 \ 11 см і змащуємо її маслом і присипаємо борошном.

Всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Сир змішуємо зі сметаною і яйцями, сіллю, ваніліном, медом або цукровим сиропом і крохмалем. Вимішуємо масу блендером до однорідності.

Порада: якщо у вас немає ніякого крохмалю, тоді замінюємо його на борошном за смаком.

Викладаємо масу в форму. Розрівнюємо і за смаком додаємо свіжі або заморожені ягоди – полуницю, вишню, малину і т.д. Можна взяти і шматочки фруктів.

Випікаємо близько 25 – 30 хвилин до золотистого кольору до рум’яності.

Залишаємо запіканку у формі остигати і тільки потім дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Можна приготувати маленькі запіканки в формочках, таке дітям точно сподобається.

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...