Сирна запіканка, більше нагадує за смаком чізкейк. Виходить дуже і дуже смачно, без борошна і масла, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Духовку включаємо на 180 градусів, форму для запікання краще беріть 24 \ 11 см і змащуємо її маслом і присипаємо борошном.
Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
Сир змішуємо зі сметаною і яйцями, сіллю, ваніліном, медом або цукровим сиропом і крохмалем. Вимішуємо масу блендером до однорідності.
Порада: якщо у вас немає ніякого крохмалю, тоді замінюємо його на борошном за смаком.
Викладаємо масу в форму. Розрівнюємо і за смаком додаємо свіжі або заморожені ягоди – полуницю, вишню, малину і т.д. Можна взяти і шматочки фруктів.
Випікаємо близько 25 – 30 хвилин до золотистого кольору до рум’яності.
Залишаємо запіканку у формі остигати і тільки потім дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Можна приготувати маленькі запіканки в формочках, таке дітям точно сподобається.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...