Діти будуть у захваті! Ніжна запіканка - без цукру, масла і муки

Сирна запіканка, більше нагадує за смаком чізкейк. Виходить дуже і дуже смачно, без борошна і масла, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир домашній – 400 г;
  • яйця – 3 шт;
  • сметана або йогурт – 60 г;
  • мед або цукровий сироп – 80 г;
  • крохмаль кукурудзяний – 60 г;
  • сіль, ваніль за смаком;
  • ягоди будь-які за смаком – 100 г.

Процес приготування сирної запіканки

Духовку включаємо на 180 градусів, форму для запікання краще беріть 24 \ 11 см і змащуємо її маслом і присипаємо борошном.

Всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Сир змішуємо зі сметаною і яйцями, сіллю, ваніліном, медом або цукровим сиропом і крохмалем. Вимішуємо масу блендером до однорідності.

Порада: якщо у вас немає ніякого крохмалю, тоді замінюємо його на борошном за смаком.

Викладаємо масу в форму. Розрівнюємо і за смаком додаємо свіжі або заморожені ягоди – полуницю, вишню, малину і т.д. Можна взяти і шматочки фруктів.

Випікаємо близько 25 – 30 хвилин до золотистого кольору до рум’яності.

Залишаємо запіканку у формі остигати і тільки потім дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Можна приготувати маленькі запіканки в формочках, таке дітям точно сподобається.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...