Діти будуть у захваті! Повітряне малинове суфле - ідеальний літній десерт

Літній і простий у приготуванні десерт, який можна приготувати з будь-якими соковитими ягодами або фруктами! За смаком ніжний, повітряний, "живий" зефір, тільки не нудотно солодкий, інформує Ukr.Media, , передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Малина — 430-450 гр.
  • Цукор — 120 гр.
  • Желатин — 30 гр.
  • Вода — 150 гр.
  • Кокосова стружка — 30 гр.

Можна брати будь-які соковиті фрукти або ягоди (у тому числі заморожені).

Приготування:

1. Швидкорозчинний желатин залити водою, перемішати і залишити для набухання.

2. Малину засипати цукром, пробити блендером до однорідності. На середньому вогні довести малину до гарячого стану і розчинення цукру.

3. Зняти з вогню. Додати набряклий желатин. Перемішати. Перелити в глибоку ємність. Збивати 10-15 хвилин починаючи з мінімальної швидкості довести до максимальної. Маса повинна посвітлішати, стати повітряною і пишною.

4. Форму, в якій буде застигати суфле застелити харчовою плівкою. Змастити олією без запаху. Перелити масу, зверху накрити плівкою. Відправити в холодильник години на 2-3, до повного застигання десерту.

5. Застиглий десерт перекласти на дошку з кокосовою стружкою. Верх і боки також посипати кокосовою стружкою. Розрізати на шматочки і можна пригощатися.

Не робіть помилок! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

неділя, 19 січень 2025, 12:14

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

неділя, 19 січень 2025, 11:10

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...