
Літній і простий у приготуванні десерт, який можна приготувати з будь-якими соковитими ягодами або фруктами! За смаком ніжний, повітряний, "живий" зефір, тільки не нудотно солодкий, інформує Ukr.Media, , передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Можна брати будь-які соковиті фрукти або ягоди (у тому числі заморожені).
Приготування:
1. Швидкорозчинний желатин залити водою, перемішати і залишити для набухання.
2. Малину засипати цукром, пробити блендером до однорідності. На середньому вогні довести малину до гарячого стану і розчинення цукру.
3. Зняти з вогню. Додати набряклий желатин. Перемішати. Перелити в глибоку ємність. Збивати 10-15 хвилин починаючи з мінімальної швидкості довести до максимальної. Маса повинна посвітлішати, стати повітряною і пишною.
4. Форму, в якій буде застигати суфле застелити харчовою плівкою. Змастити олією без запаху. Перелити масу, зверху накрити плівкою. Відправити в холодильник години на 2-3, до повного застигання десерту.
5. Застиглий десерт перекласти на дошку з кокосовою стружкою. Верх і боки також посипати кокосовою стружкою. Розрізати на шматочки і можна пригощатися.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але на ринку трапляються підробки або суміші з домішками. Ось кілька способів перевірити, чи справжня у вас кава, передають Патріоти України. 1. Звертайте увагу на запах Справжня кава має насичений, стійк...
Надмірне вживання ромашкового чаю, який у цілому вважається безпечним, може бути небезпечним для здоров'я та викликати низку проблем, особливо у людей, які приймають певні ліки. Більшість експертів вважають безпечним вживання від однієї до трьох чашок ...