Вареники – одна з найпопулярніших страв української кухні, знайома кожному з дитинства. Проте що, як стандартні начинки набридли? Тоді час поекспериментувати з новими, радять Патріоти України.
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти:
Подавати страву можна з солодкими вершками.
Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...
Шматок такої солодкої та ситної запіканки відмінно підійде на сніданок чи на перекус, передають Патріоти України. Форма – 18 см. У чаші з’єднати сир, сметану, 1 яйце, цукор, ванільний цукор та сіль. Пробити блендером у однорідну масу Якщо немає блендер...