
Вареники – одна з найпопулярніших страв української кухні, знайома кожному з дитинства. Проте що, як стандартні начинки набридли? Тоді час поекспериментувати з новими, радять Патріоти України.
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти:
Подавати страву можна з солодкими вершками.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...