Вареники – одна з найпопулярніших страв української кухні, знайома кожному з дитинства. Проте що, як стандартні начинки набридли? Тоді час поекспериментувати з новими, радять Патріоти України.
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти:
Подавати страву можна з солодкими вершками.
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...