Вареники – одна з найпопулярніших страв української кухні, знайома кожному з дитинства. Проте що, як стандартні начинки набридли? Тоді час поекспериментувати з новими, радять Патріоти України.
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти:
Подавати страву можна з солодкими вершками.
Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...
Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...