
Краса паски багато в чому залежить від декору, тому потрібно продумати його до деталей. Не обов'язково купувати декор у магазині. Його можна приготувати самостійно. Робиться це швидко та просто. Такий декор сам по собі смачний. Форми можуть бути різними — у вигляді сердечок, квіточок… Вибирайте на власний смак. Залучайте до оздоблення великодньої випічки дітей. Вони будуть у захваті. Такі моменти діти пам'ятатимуть усе життя, передають Патріоти України.
Рецептом незвичайного декору поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова. — Для кольору можна додати вишневий сік, — каже Елла Іванова. — Але ж можна цього й не робити. Білі серця теж виглядають красиво. У рецепті всього три інгредієнти: згущене молоко, вода та желатин. Декоруйте паску такими фігурками — це дуже красиво та смачно.
Декор для паски
- 50 г згущеного молока,
- 6 г желатину
- 30 г води
Желатин заливаємо водою і даємо постояти. З'єднуємо зі згущеним молоком і трохи прогріваємо. У жодному разі не кип'ятити. Заливаємо у форми. Охолодити та помістити в холодильник. Прикрашайте паску. Це дуже красиво та незвично.
Вершкове масло давно має суперечливу репутацію через високий вміст жиру та холестерину. Проте, як зазначають кардіологи, його вплив на артеріальний тиск часто недооцінюють, Патріоти України. За словами доктора Сема Сетареха з Beverly Hills Cardiovascul...
Щоб отримати соковите, ніжне м’ясо, варто скористатися цими трюками, передають Патріоти України. М’ясо після таких процедур буде ніжним, делікатним і буквально танути в роті. Це працює як для дітей, так і для дорослих, і перетворює будь-яку страву на р...