
Сирна запіканка з родзинками, приготована за цим рецептом, дуже проста і легка у виконанні. Самі переконаєтеся, наскільки це просто, передають Патріоти України.
Форма діаметром 22 см.
1 склянка = 200 мл
У глибоку миску кладемо сир і вбиваємо яйця. Потім, всипаємо цукор і манну крупу.
Вливаємо молоко, додаємо ванілін і сіль. Все добре перемішуємо міксером.
Далі, додаємо родзинки і перемішуємо міксером на малих обертах.
Форму для випічки (у мене кругла, роз’ємна) зсередини змащуємо вершковим маслом.
Потім, посипаємо солодкими сухариками. Виливаємо сирну масу в форму.
Розігріваємо духовку до 160 ° C, ставимо форму і випікаємо 70-75 хвилин.
Запіканку звільняємо від форми після повного охолодження.
За бажанням, можна посипати сирну запіканку цукровою пудрою. Смачного!
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...