
Сирна запіканка з родзинками, приготована за цим рецептом, дуже проста і легка у виконанні. Самі переконаєтеся, наскільки це просто, передають Патріоти України.
Форма діаметром 22 см.
1 склянка = 200 мл
У глибоку миску кладемо сир і вбиваємо яйця. Потім, всипаємо цукор і манну крупу.
Вливаємо молоко, додаємо ванілін і сіль. Все добре перемішуємо міксером.
Далі, додаємо родзинки і перемішуємо міксером на малих обертах.
Форму для випічки (у мене кругла, роз’ємна) зсередини змащуємо вершковим маслом.
Потім, посипаємо солодкими сухариками. Виливаємо сирну масу в форму.
Розігріваємо духовку до 160 ° C, ставимо форму і випікаємо 70-75 хвилин.
Запіканку звільняємо від форми після повного охолодження.
За бажанням, можна посипати сирну запіканку цукровою пудрою. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....