Сирна запіканка з родзинками, приготована за цим рецептом, дуже проста і легка у виконанні. Самі переконаєтеся, наскільки це просто, передають Патріоти України.
Форма діаметром 22 см.
1 склянка = 200 мл
У глибоку миску кладемо сир і вбиваємо яйця. Потім, всипаємо цукор і манну крупу.
Вливаємо молоко, додаємо ванілін і сіль. Все добре перемішуємо міксером.
Далі, додаємо родзинки і перемішуємо міксером на малих обертах.
Форму для випічки (у мене кругла, роз’ємна) зсередини змащуємо вершковим маслом.
Потім, посипаємо солодкими сухариками. Виливаємо сирну масу в форму.
Розігріваємо духовку до 160 ° C, ставимо форму і випікаємо 70-75 хвилин.
Запіканку звільняємо від форми після повного охолодження.
За бажанням, можна посипати сирну запіканку цукровою пудрою. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...