Діти їх обожнюють: Простий рецепт апетитних яєчних котлет

Страва чудова смакуватиме із сметаною чи вершковим соусом.

Неймовірна смачна та елементарна у приготуванні страви стане чудовим доповненням до будь-якого столу. А ще всі інгредієнти надзвичайно бюджетні, тому дозволити їх собі може кожен. Головний інгредієнт котлет – круто зварені яйця. Страва користується надзвичайною популярністю у дітей, зазначають Патріоти України.

У котлети, окрім основних інгредієнтів, можна додати трохи дрібно нарізану фету або трохи тертого сиру.

Рецепт яєчних котлет

Час: 2 години
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 5 круто зварених яєць;
  • 1 сире яйце;
  • сіль і перець до смаку;
  • 1 столова ложка панірувальних сухарів;
  • 1 столова ложка подрібненої петрушки або кропу;
  • 1 столова ложка подрібненої цибулі;
  • панірувальні сухарі;
  • вершкове масло для смаження.

Приготування:

  1. Зварені круто яйця почистіть, покладіть в миску і ретельно розімніть виделкою.
  2. Додайте сире яйце, сіль, перець, 1 столову ложку панірувальних сухарів, петрушку або кріп і цибулю.
  3. Ретельно перемішайте, сформуйте 4 котлетки, щільно притиснувши.
  4. Обваляти в сухарях, викласти на деко і поставити в холодильник приблизно на 2 години (котлети стануть жорсткішими і їх буде легше смажити, але якщо у нас немає часу, цей етап можна пропустити).
  5. Розігрійте 3 столові ложки вершкового масла.
  6. Коли воно нагріється, викладіть котлети на пательню, зменште вогонь до середнього і повільно смажте.

Оцінять всі! Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

неділя, 18 травень 2025, 12:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...

Не рецепт, а знахідка! Універсальний маринад з 5 продуктів для будь-якого м’яса перед запіканням

неділя, 18 травень 2025, 11:14

Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...