Діти їх обожнюють: Простий рецепт апетитних яєчних котлет

Страва чудова смакуватиме із сметаною чи вершковим соусом.

Неймовірна смачна та елементарна у приготуванні страви стане чудовим доповненням до будь-якого столу. А ще всі інгредієнти надзвичайно бюджетні, тому дозволити їх собі може кожен. Головний інгредієнт котлет – круто зварені яйця. Страва користується надзвичайною популярністю у дітей, зазначають Патріоти України.

У котлети, окрім основних інгредієнтів, можна додати трохи дрібно нарізану фету або трохи тертого сиру.

Рецепт яєчних котлет

Час: 2 години
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 5 круто зварених яєць;
  • 1 сире яйце;
  • сіль і перець до смаку;
  • 1 столова ложка панірувальних сухарів;
  • 1 столова ложка подрібненої петрушки або кропу;
  • 1 столова ложка подрібненої цибулі;
  • панірувальні сухарі;
  • вершкове масло для смаження.

Приготування:

  1. Зварені круто яйця почистіть, покладіть в миску і ретельно розімніть виделкою.
  2. Додайте сире яйце, сіль, перець, 1 столову ложку панірувальних сухарів, петрушку або кріп і цибулю.
  3. Ретельно перемішайте, сформуйте 4 котлетки, щільно притиснувши.
  4. Обваляти в сухарях, викласти на деко і поставити в холодильник приблизно на 2 години (котлети стануть жорсткішими і їх буде легше смажити, але якщо у нас немає часу, цей етап можна пропустити).
  5. Розігрійте 3 столові ложки вершкового масла.
  6. Коли воно нагріється, викладіть котлети на пательню, зменште вогонь до середнього і повільно смажте.

Господиням на замітку! Які дріжджі обрати для паски на Великдень - сухі чи мокрі

середа, 16 квітень 2025, 18:56

Паска на Великдень - не лише звичайний смаколик до свята. Вона з давніх-давен уособлює сімейні традиції, духовність, а також домашній затишок. Для того, щоб цей символ вдався на славу: вийшов пухким, ароматним і смачним, вкрай важливо підбирати правиль...

Не робіть помилок! Який продукт категорично не можна додавати до котлет, щоб вони не розпадалися

середа, 16 квітень 2025, 18:30

Домашні котлети – найкраща страва для обіду, яку вміє готувати кожна господиня. Для того, щоб вони були соковитими та смачними, кулінари радять додавати у фарш цибулю, хліб, спеції, навіть терті овочі. Але все ж таки є один інгредієнт, який може зіпсув...