Діти їх обожнюють: Простий рецепт апетитних яєчних котлет

Страва чудова смакуватиме із сметаною чи вершковим соусом.

Неймовірна смачна та елементарна у приготуванні страви стане чудовим доповненням до будь-якого столу. А ще всі інгредієнти надзвичайно бюджетні, тому дозволити їх собі може кожен. Головний інгредієнт котлет – круто зварені яйця. Страва користується надзвичайною популярністю у дітей, зазначають Патріоти України.

У котлети, окрім основних інгредієнтів, можна додати трохи дрібно нарізану фету або трохи тертого сиру.

Рецепт яєчних котлет

Час: 2 години
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 5 круто зварених яєць;
  • 1 сире яйце;
  • сіль і перець до смаку;
  • 1 столова ложка панірувальних сухарів;
  • 1 столова ложка подрібненої петрушки або кропу;
  • 1 столова ложка подрібненої цибулі;
  • панірувальні сухарі;
  • вершкове масло для смаження.

Приготування:

  1. Зварені круто яйця почистіть, покладіть в миску і ретельно розімніть виделкою.
  2. Додайте сире яйце, сіль, перець, 1 столову ложку панірувальних сухарів, петрушку або кріп і цибулю.
  3. Ретельно перемішайте, сформуйте 4 котлетки, щільно притиснувши.
  4. Обваляти в сухарях, викласти на деко і поставити в холодильник приблизно на 2 години (котлети стануть жорсткішими і їх буде легше смажити, але якщо у нас немає часу, цей етап можна пропустити).
  5. Розігрійте 3 столові ложки вершкового масла.
  6. Коли воно нагріється, викладіть котлети на пательню, зменште вогонь до середнього і повільно смажте.

Все просто! Як повернути черствому хлібу свіжість за 5 хвилин

понеділок, 9 червень 2025, 16:10

Якщо хлібобулочний виріб лежить у хлібниці занадто довго, він може зачерствіти. Багато вибагливих гурманів воліють позбавлятися таких продуктів. Але все ж таки викидати затверділий хліб не варто. По-перше, його можна “пустити” на сухарі. По-друге, прод...

Буде смакота! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

понеділок, 9 червень 2025, 15:09

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосо...