
Гречка є одним з основних гарнірів, які люблять готувати господині, передають Патріоти України.
Тому хочеться, щоб каша завжди була ніжною, смачною та насиченою.
Подробиці
Які лайфхаки допоможуть вам завжди готувати ідеальну гречку:
- Навіть якщо ви купуєте дорогий товар, ніколи не лінуйтеся перебрати крупу. Це дозволить вам уникнути неприємного сюрпризу під час їжі. Потім миємо гречку доти, доки вона не стане чистою.
- Щоб гречка вразила вас неймовірним смаком і ароматом, спочатку крупу обсмажують 3 хвилини на будь-якій сковороді без рослинної олії.
- Якщо на вашій мультиварці не вказано режим “гречка”, то не поспішайте засмучуватися. Спокійно вибирайте “рис”. Результат вам сподобається.
- Щоб каша вийшла максимально смачною, вибирайте особливі каструлі – з товстим дном.
- Співвідношення води має бути стандартним: на 1 склянку крупи беріть 2 склянки води.
- Під час варіння можна додати ложку оливкової олії. Це не тільки зробить кашу кориснішою, а й набагато смачнішою.
- Не чіпайте кришку, поки готуєте. Це дозволить парі зробити крупу неймовірно смачною. Наприкінці відправте шматок вершкового масла, щоб каша набула додаткового відтінку смаку.
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....
Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...