Молочні пончики, приготовлені вдома, будуть смачними та ніжними, якщо зробити правильне тісто. Повітряні, м’які, ароматні вироби порадують вас під час чаювання, передають Патріоти України.
Для приготування пончиків беремо:
До молока додайте дріжджі та 1 чайну ложку цукру. Залиште на 3-5 хвилин. Потім додайте яйце, масло, цукор, сіль та ванільний цукор. Все перемішайте. Потім по трішки вводьте борошно та замішуйте тісто.
Після замісу залиште тісто в теплому місці відпочивати протягом однієї години.
Розкатайте тісто приблизно в 1 см та сформуйте пончики.
Смажте з обох сторін у великій кількості олії без запаху та викладайте на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрав.
Коли пончики охолонуть, їх можна посипати пудрою або вмочити в глазур чи шоколад.
17:22
Названо ефективні весняні підживлення, які полюбляють нарциси16:12
Цей бур’ян небезпечний для троянд: які є способи його знищення15:35
Правильний догляд весною, щоб півонії довгий час радували цвітінням14:44
Навіщо кидати горох чи квасолю у лунку з картоплею: результат здивує14:03
Несподіваний інгредієнт для ідеальних котлет: шукайте його в морозилці13:35
Як збільшити врожай полуниці вдвічі: 10 перевірених способів12:33
6 кучерявих рослин для саду, з вирощуванням яких впорається навіть новачок12:03
Фахівці нахвали жакети, які стали популярними в цьому сезоні10:44
Чому варто підібрати чорні штани в свій літній гардероб10:19
Трендове взуття до білого одягу: що популярно цього літа08:39
Не поло єдиним: базові лонгсліви стали трендом цього літа18:52
Як стилізувати піжамні штани: новий тренд цього літа16:37
Які плаття будуть в тренді цього літаУ літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...
Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...