Молочні пончики, приготовлені вдома, будуть смачними та ніжними, якщо зробити правильне тісто. Повітряні, м’які, ароматні вироби порадують вас під час чаювання, передають Патріоти України.
Для приготування пончиків беремо:
До молока додайте дріжджі та 1 чайну ложку цукру. Залиште на 3-5 хвилин. Потім додайте яйце, масло, цукор, сіль та ванільний цукор. Все перемішайте. Потім по трішки вводьте борошно та замішуйте тісто.
Після замісу залиште тісто в теплому місці відпочивати протягом однієї години.
Розкатайте тісто приблизно в 1 см та сформуйте пончики.
Смажте з обох сторін у великій кількості олії без запаху та викладайте на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрав.
Коли пончики охолонуть, їх можна посипати пудрою або вмочити в глазур чи шоколад.
17:22
Названо ефективні весняні підживлення, які полюбляють нарциси16:12
Цей бур’ян небезпечний для троянд: які є способи його знищення15:35
Правильний догляд весною, щоб півонії довгий час радували цвітінням14:44
Навіщо кидати горох чи квасолю у лунку з картоплею: результат здивує14:03
Несподіваний інгредієнт для ідеальних котлет: шукайте його в морозилці13:35
Як збільшити врожай полуниці вдвічі: 10 перевірених способів12:33
6 кучерявих рослин для саду, з вирощуванням яких впорається навіть новачок12:03
Фахівці нахвали жакети, які стали популярними в цьому сезоні10:44
Чому варто підібрати чорні штани в свій літній гардероб10:19
Трендове взуття до білого одягу: що популярно цього літа08:39
Не поло єдиним: базові лонгсліви стали трендом цього літа18:52
Як стилізувати піжамні штани: новий тренд цього літа16:37
Які плаття будуть в тренді цього літаЛікарі попереджають: ранкова кава на порожній шлунок може нашкодити здоров’ю. Вживання напою натще здатне спричинити проблеми з травленням, серцево-судинною та нервовою системами. Про це пише Storinka, передають Патріоти України. Чим небезпечна кава бе...
Звичайна дрібка спеції може перетворити вашу чашку кави на справжнє джерело корисних речовин, які позитивно впливають на метаболізм і кишківник. Дві прості добавки для підвищення користі ранкового напою знайдуться майже на кожній кухні. Про це пише Dai...