М'ясні котлети з начинкою із сиру підійдуть для щоденного меню та на святковий стіл. Соковита та ароматна страва сподобається дорослим та дітям, а готується вона дуже просто, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для начинки:
Спосіб приготування:
М'ясо пропустіть через м'ясорубку, змішайте з подрібненим часником, сіллю та меленим перцем. Влийте у фарш крижану воду і ретельно вимішайте. Розділіть м'ясну масу на вісім частин, кожну скачайте в кулю та сформуйте коржики.
Для начинки натріть на дрібній тертці сир, додайте зелень, розм'якшене вершкове масло та улюблені спеції. Розподіліть сирну начинку по м'ясних коржах, з'єднайте краї та защипніть.
Вмочіть котлети у збитому яйці, запаніруйте в борошні. Смажте до готовності на розігрітій олії з обох боків. Смачного!
У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...
Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...