Восени чи взимку найдоступнішими з фруктів залишаються яблука. З ними можна приготувати багато смачних десертів. Якщо часу обмаль, а фруктову смакоту хочеться, тоді можна приготувати яблука в клярі, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
На першому етапі потрібно збити яйця з цукром та дрібкою солі. Тепер можна додати молоко. Борошно перемішайте з дрібкою розпушувача та вмішайте до рідких інгредієнтів. В результаті у вас вийде густий кляр.
Тепер переходимо до яблук, а кляр настоюється 15 хвилин. Фрукти треба почистити від шкірки. Наріжте кружальцями без серцевини.
Яблука потрібно обмокнути в кляр та обсмажити з двох сторін у фритюрі. Золотиста скоринка буде свідчити, що яблука готові. Смачного!
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....