
Восени чи взимку найдоступнішими з фруктів залишаються яблука. З ними можна приготувати багато смачних десертів. Якщо часу обмаль, а фруктову смакоту хочеться, тоді можна приготувати яблука в клярі, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
На першому етапі потрібно збити яйця з цукром та дрібкою солі. Тепер можна додати молоко. Борошно перемішайте з дрібкою розпушувача та вмішайте до рідких інгредієнтів. В результаті у вас вийде густий кляр.
Тепер переходимо до яблук, а кляр настоюється 15 хвилин. Фрукти треба почистити від шкірки. Наріжте кружальцями без серцевини.
Яблука потрібно обмокнути в кляр та обсмажити з двох сторін у фритюрі. Золотиста скоринка буде свідчити, що яблука готові. Смачного!
Врожай гречки в Україні в 2025 році на 15% нижчий, ніж роком раніше, що не є проблемою для внутрішнього ринку, проте призведе до росту цін через ажіотажний попит, спровокований ЗМІ, заявив директор спілки "Борошномели України" Родіон Рибчинський, перед...
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...