Діти точно оцінять! Що приготувати з яблук, якщо не печиво або шарлотку

Восени чи взимку найдоступнішими з фруктів залишаються яблука. З ними можна приготувати багато смачних десертів. Якщо часу обмаль, а фруктову смакоту хочеться, тоді можна приготувати яблука в клярі, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 8 ст.л.;
  • яйце — 2 шт.;
  • молоко — 100 мл;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • розпушувач;
  • сіль.

Як приготувати десерт

На першому етапі потрібно збити яйця з цукром та дрібкою солі. Тепер можна додати молоко. Борошно перемішайте з дрібкою розпушувача та вмішайте до рідких інгредієнтів. В результаті у вас вийде густий кляр.

Тепер переходимо до яблук, а кляр настоюється 15 хвилин. Фрукти треба почистити від шкірки. Наріжте кружальцями без серцевини.

Яблука потрібно обмокнути в кляр та обсмажити з двох сторін у фритюрі. Золотиста скоринка буде свідчити, що яблука готові. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Смакота! Намазка для бутербродів з неочікуваним поєднанням смаків

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:13

Паста, паштет, намазка — кожен називає цей варіант закуски на власний розсуд. Пропонуємо вам цікавий рецепт, який зробить бутерброди незрівнянно смачними та оригінальними, передають Патріоти України. Якщо ви раніше ніколи не поєднували кисломолочний си...

Лише спробуйте! Як за допомогою гірчиці та цукру зробити печінку неймовірно смачною

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:12

Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України. Печінку потрі...