Діти від такого "шашлику" у захваті: Рецепт вражаюче смачного обіду із двох інгредієнтів

Навіть коли здається, що у холодильнику порожньо і немає з чого приготувати обід рішення завжди можна знайти. Картопля – інгредієнт, який є у домівці кожного українця, її можна використати у якості простого, проте смачного обіду, зазначають Патріоти України.

Шашлик із картоплі та сосисок – страва, якою точно будуть задоволені всі: домашні кулінари та особливо дітки. Вона не потребує ні часу, ні великих затрат, а чудово смакуватиме рідним. Готуйте одразу кілька порцій, однозначно всі захочуть добавки.

Шашлик із картоплі та сосисок

Час: 40 хвилин
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 4 великі сосиски;
  • 4 дрібні картоплини;
  • суміш ароматних трав до смаку;
  • оливкова олія;
  • сіль до смаку.

Приготування:

  1. Помийте та почистіть картоплю. Потім наріжте скибочками товщиною близько пів сантиметра, якщо картопля невеликого розміру, можете залишити її цілою.
  2. Візьміть сосиски та наріжте їх однаковими скибочками.
  3. Візьміть шпажки для запікання, вставте скибочки картоплі та ковбаси, чергуючи їх.
  4. Викладіть шашлик у форму для запікання, приправити дрібкою солі, посипати сумішшю ароматних трав, збризнути крапелькою оливкової олії та випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин.
  5. Коли картопля, і сосиски будуть ідеально готові, вийміть їх з духовки та подавайте з улюбленим соусом на ваш вибір.

Це така смакота! Як приготувати домашні хотдоги в духовці

середа, 1 травень 2024, 14:30

Хрумка булочка та соковита, ароматна начинка з овочами, сосискою та сиром не залишить нікого байдужим. Дуже просто, смачно та швидко на сніданок чи вечерю. Хотдог можна взяти на роботу, у похід чи пікнік, передають Патріоти України. Поради:

Це така смакота! Швидке хачапурі на тісті з яйцями

середа, 1 травень 2024, 14:12

Хачапурі є давньою грузинською стравою. Його почали готувати ще в середні віки. Якщо коротко, то це є сирний коржик, передають Патріоти України. Оригінальний рецепт передбачає використання імеретинського сиру. Він за структурою нагадує наш кисломолочн...