Комусь це може здатися дивним, але розпушувач, призначений для додавання в тісто, стане в нагоді і при приготуванні курки, передають Патріоти України.
Перед тим як розкрити секрет, нагадаємо, для чого все ж таки потрібен цей компонент у складі страви.
Завдяки розпушувачу тісто для випікання піднімається в рази швидше і, крім того, стає пишним.
Однак на цьому корисні властивості пекарського порошку не закінчуються.
Крім того, що він покращує якість тіста, розпушувач також здатний видалити зайву вологу з будь-якого продукту.
На цьому й будується кулінарна хитрість – додавання розпушувача при запіканні курочки робить її володаркою хрусткої золотистої скоринки.
Цей трюк однаково добре працює як при смаженні в духовці, так і на звичайній сковорідці.
При цьому незвичайний інгредієнт ніяким чином не змінює смак м’яса – ви можете бути впевнені, що гості не поставлять вам запитань про нехарактерний присмак, а лише насолоджуватимуться смаком рум’яної та підсмаженої курки.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...