Для чого досвідчені господині використовують розпушувач при приготуванні курки

Комусь це може здатися дивним, але розпушувач, призначений для додавання в тісто, стане в нагоді і при приготуванні курки, передають Патріоти України.

Перед тим як розкрити секрет, нагадаємо, для чого все ж таки потрібен цей компонент у складі страви.

Подробиці

Завдяки розпушувачу тісто для випікання піднімається в рази швидше і, крім того, стає пишним.

Однак на цьому корисні властивості пекарського порошку не закінчуються.

Крім того, що він покращує якість тіста, розпушувач також здатний видалити зайву вологу з будь-якого продукту.

На цьому й будується кулінарна хитрість – додавання розпушувача при запіканні курочки робить її володаркою хрусткої золотистої скоринки.

Цей трюк однаково добре працює як при смаженні в духовці, так і на звичайній сковорідці.

При цьому незвичайний інгредієнт ніяким чином не змінює смак м’яса – ви можете бути впевнені, що гості не поставлять вам запитань про нехарактерний присмак, а лише насолоджуватимуться смаком рум’яної та підсмаженої курки.

Доступна всім! Названо кашу, яка пригальмовує процеси старіння й омолоджує жіночий організм

вівторок, 7 січень 2025, 23:10

Напевно, це вкрай дивовижно, однак звичайна перловка допомагає поповнити дефіцит колагену в жіночому організмі, тим самим омолодити його на декілька років. Лікарі рекомендують їсти перлову кашу хоча б раз на тиждень, цього буде досить, щоб отримати ней...

А ви це знали? Чому в тісто для пирога чи печива потрібно класти лише яєчні жовтки

вівторок, 7 січень 2025, 22:11

Більшість із нас вважають за краще вживати домашнє печиво, а не «магазинне», передають Патріоти України. І в цьому немає нічого дивного: самостійно приготовані ласощі помітно смачніші за заводські. Але, на жаль, далеко не всім господаркам вдається приг...