Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам спробувати рецепт макаронів зі смаженими огірками. Почати треба саме з відварюванням спагеті, ріжків чи спіральок та ін. Варити треба не до повної готовності. Нехай макарони злегка залишаться твердуватими.
Поки макарони знаходяться в воді, подрібніть кілька солоних огірків. Точніше їх потрібно натерти на тертці. Вичавіть з них розсіл. Наріжте цибулину та моркву та все це обсмажте.
В засмажку викладіть відварені макарони. Вогонь повинен бути слабким. Прогрійте все разом, щоб макарони дійшли до готовності. Все, апетитна страва готова, а макарони отримали новий смак.
Смачного!
Всього один інгредієнт, який слід додати в тісто, зробить так, що випічка залишиться свіжою, м’якою та смачною на довгий час. Хитрість кулінарів працює з будь-якою випічкою – смаженою та печеною (пироги, пиріжки, булочки тощо). Про цей інгредієнт чудов...
Іноді у процесі смаження можна побачити, що млинці починають ламатися під впливом температури. Це говорить про те, що кулінар підібрав неправильний рецепт або допустив неточність у дотриманні пропорцій. Для того, щоб цього уникнути, потрібно знати певн...