Для чого смажити солоні огірки, якщо ви готуєте макарони

Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патріоти України.

Подробиці

Пропонуємо вам спробувати рецепт макаронів зі смаженими огірками. Почати треба саме з відварюванням спагеті, ріжків чи спіральок та ін. Варити треба не до повної готовності. Нехай макарони злегка залишаться твердуватими.

Поки макарони знаходяться в воді, подрібніть кілька солоних огірків. Точніше їх потрібно натерти на тертці. Вичавіть з них розсіл. Наріжте цибулину та моркву та все це обсмажте.

В засмажку викладіть відварені макарони. Вогонь повинен бути слабким. Прогрійте все разом, щоб макарони дійшли до готовності. Все, апетитна страва готова, а макарони отримали новий смак.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...