Для чого смажити солоні огірки, якщо ви готуєте макарони

Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патріоти України.

Подробиці

Пропонуємо вам спробувати рецепт макаронів зі смаженими огірками. Почати треба саме з відварюванням спагеті, ріжків чи спіральок та ін. Варити треба не до повної готовності. Нехай макарони злегка залишаться твердуватими.

Поки макарони знаходяться в воді, подрібніть кілька солоних огірків. Точніше їх потрібно натерти на тертці. Вичавіть з них розсіл. Наріжте цибулину та моркву та все це обсмажте.

В засмажку викладіть відварені макарони. Вогонь повинен бути слабким. Прогрійте все разом, щоб макарони дійшли до готовності. Все, апетитна страва готова, а макарони отримали новий смак.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...