
Секрети від спеціаліста
Особливим цей салат зробить соус з йогурту, а замість м'яса можна використовувати креветки. 2. Плоску тарілку потрібно трохи підігріти та пройтися розрізаним зубчиком часнику по всій тарілці – для пікантного запаху.
Варто зазначити, що зіпсувати салат може лише один інгредієнт – майонез. Тому найкраще – соус на основі натурального йогурту.
Інгредієнти:
⠀
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Філе відваріть у підсоленій воді.
2. Обсмажте без олії на антипригарній сковороді, також можна використовувати гриль.
3. Готове м'ясо наріжте середніми шматочками.
4. Яйця відваріть та поріжте, один варений жовток залиште для соусу.
5. Помийте листя салату й порвіть руками.
6. Хліб наріжте кубиками, підсушіть на сковороді або в духовці до рум'яності.
7. Сир натріть або дуже тонко наріжте невеликими пелюстками.
8. Помідори розріжте на половинки чи четвертинки.
9. Соус: усі інгредієнти перекладіть у блендер й збийте до однорідності.
10. Збираємо салат: плоску тарілку трохи підігрійте й пройдіться розрізаним зубчиком часнику по всій тарілці, це додасть особливого, пікантного запаху салату.
На блюдо красиво викладіть усі інгредієнти шарами: салат, м'ясо, яйця, сухарики, тертий сир. Полийте зверху соусом й прикрасьте помідорами.
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Смаження їжі, особливо риби або жирного м'яса, утворює багато хімічних сполук з інтенсивним неприємним ароматом, які затримуються в повітрі годинами або навіть днями, передають Патріоти України. Леткі частинки жиру поширюються по всьому будинку та осі...