Секрети від спеціаліста
Особливим цей салат зробить соус з йогурту, а замість м'яса можна використовувати креветки. 2. Плоску тарілку потрібно трохи підігріти та пройтися розрізаним зубчиком часнику по всій тарілці – для пікантного запаху.
Варто зазначити, що зіпсувати салат може лише один інгредієнт – майонез. Тому найкраще – соус на основі натурального йогурту.
Інгредієнти:
⠀
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Філе відваріть у підсоленій воді.
2. Обсмажте без олії на антипригарній сковороді, також можна використовувати гриль.
3. Готове м'ясо наріжте середніми шматочками.
4. Яйця відваріть та поріжте, один варений жовток залиште для соусу.
5. Помийте листя салату й порвіть руками.
6. Хліб наріжте кубиками, підсушіть на сковороді або в духовці до рум'яності.
7. Сир натріть або дуже тонко наріжте невеликими пелюстками.
8. Помідори розріжте на половинки чи четвертинки.
9. Соус: усі інгредієнти перекладіть у блендер й збийте до однорідності.
10. Збираємо салат: плоску тарілку трохи підігрійте й пройдіться розрізаним зубчиком часнику по всій тарілці, це додасть особливого, пікантного запаху салату.
На блюдо красиво викладіть усі інгредієнти шарами: салат, м'ясо, яйця, сухарики, тертий сир. Полийте зверху соусом й прикрасьте помідорами.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...