Секрети від спеціаліста
Особливим цей салат зробить соус з йогурту, а замість м'яса можна використовувати креветки. 2. Плоску тарілку потрібно трохи підігріти та пройтися розрізаним зубчиком часнику по всій тарілці – для пікантного запаху.
Варто зазначити, що зіпсувати салат може лише один інгредієнт – майонез. Тому найкраще – соус на основі натурального йогурту.
Інгредієнти:
⠀
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Філе відваріть у підсоленій воді.
2. Обсмажте без олії на антипригарній сковороді, також можна використовувати гриль.
3. Готове м'ясо наріжте середніми шматочками.
4. Яйця відваріть та поріжте, один варений жовток залиште для соусу.
5. Помийте листя салату й порвіть руками.
6. Хліб наріжте кубиками, підсушіть на сковороді або в духовці до рум'яності.
7. Сир натріть або дуже тонко наріжте невеликими пелюстками.
8. Помідори розріжте на половинки чи четвертинки.
9. Соус: усі інгредієнти перекладіть у блендер й збийте до однорідності.
10. Збираємо салат: плоску тарілку трохи підігрійте й пройдіться розрізаним зубчиком часнику по всій тарілці, це додасть особливого, пікантного запаху салату.
На блюдо красиво викладіть усі інгредієнти шарами: салат, м'ясо, яйця, сухарики, тертий сир. Полийте зверху соусом й прикрасьте помідорами.
Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України. Готується страва дуже просто, проте ї...
Багато господарок додають хліб у фарш, з якого планують приготувати котлети. Хліб виступає як «сполучний» компонент і не дає страві розвалюватись, передають Патріоти України. Цей додатковий інгредієнт допомагає зробити котлети більш пишними. Ще однією...