Секрети від спеціаліста
Особливим цей салат зробить соус з йогурту, а замість м'яса можна використовувати креветки. 2. Плоску тарілку потрібно трохи підігріти та пройтися розрізаним зубчиком часнику по всій тарілці – для пікантного запаху.
Варто зазначити, що зіпсувати салат може лише один інгредієнт – майонез. Тому найкраще – соус на основі натурального йогурту.
Інгредієнти:
⠀
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Філе відваріть у підсоленій воді.
2. Обсмажте без олії на антипригарній сковороді, також можна використовувати гриль.
3. Готове м'ясо наріжте середніми шматочками.
4. Яйця відваріть та поріжте, один варений жовток залиште для соусу.
5. Помийте листя салату й порвіть руками.
6. Хліб наріжте кубиками, підсушіть на сковороді або в духовці до рум'яності.
7. Сир натріть або дуже тонко наріжте невеликими пелюстками.
8. Помідори розріжте на половинки чи четвертинки.
9. Соус: усі інгредієнти перекладіть у блендер й збийте до однорідності.
10. Збираємо салат: плоску тарілку трохи підігрійте й пройдіться розрізаним зубчиком часнику по всій тарілці, це додасть особливого, пікантного запаху салату.
На блюдо красиво викладіть усі інгредієнти шарами: салат, м'ясо, яйця, сухарики, тертий сир. Полийте зверху соусом й прикрасьте помідорами.
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...