Для любителів м'яса: Рецепт яловичини "під шубою" із сиром та овочами

Патріоти України пропонують вам дізнатися, як приготувати ніжний і дуже смачний салат з яловичини, моркви і буряка. І хоча блюдо готується дуже просто, воно виходить неймовірним.

Інгредієнти:

  • 1 буряк
  • 150 г твердого сиру
  • 1 морква
  • 300 г м’яса (яловичина, курка або інше)
  • 2-3 зубчики часнику
  • 300 г майонезу
  • сіль і чорний перець за смаком

Приготування

Для салату можна взяти будь-яке м’ясо: яловичину, свинину або курку. Але сьогодні ми покажемо вам, як готувати з яловичиною.

Зварити м’ясо і дати йому охолонути в бульйоні. Це збереже його соковитість. Після охолодження подрібнити м’ясо на волокна виделкою.

Потім перекласти яловичину в миску, видавити кілька зубчиків часнику і змішати з майонезом. Приправити сіллю і перцем. Викласти в форму для запікання — це буде перший шар салату.

Поверх першого шару викласти тертий твердий сир і майонезну сітку. Для третього шару натріть яйця на крупній тертці. Додайте трохи солі, перцю і знову — майонезну сітку.

Четвертий і п’ятий шари — відварна морква і буряк. Кожен шар потрібно солити і змащувати майонезом. Готовий салат накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 2 години, щоб він як слід просочився.

Перед подачею на стіл, прикрасити блюдо. Смачного!

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...