Для любителів м'яса: Рецепт яловичини "під шубою" із сиром та овочами

Патріоти України пропонують вам дізнатися, як приготувати ніжний і дуже смачний салат з яловичини, моркви і буряка. І хоча блюдо готується дуже просто, воно виходить неймовірним.

Інгредієнти:

  • 1 буряк
  • 150 г твердого сиру
  • 1 морква
  • 300 г м’яса (яловичина, курка або інше)
  • 2-3 зубчики часнику
  • 300 г майонезу
  • сіль і чорний перець за смаком

Приготування

Для салату можна взяти будь-яке м’ясо: яловичину, свинину або курку. Але сьогодні ми покажемо вам, як готувати з яловичиною.

Зварити м’ясо і дати йому охолонути в бульйоні. Це збереже його соковитість. Після охолодження подрібнити м’ясо на волокна виделкою.

Потім перекласти яловичину в миску, видавити кілька зубчиків часнику і змішати з майонезом. Приправити сіллю і перцем. Викласти в форму для запікання — це буде перший шар салату.

Поверх першого шару викласти тертий твердий сир і майонезну сітку. Для третього шару натріть яйця на крупній тертці. Додайте трохи солі, перцю і знову — майонезну сітку.

Четвертий і п’ятий шари — відварна морква і буряк. Кожен шар потрібно солити і змащувати майонезом. Готовий салат накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 2 години, щоб він як слід просочився.

Перед подачею на стіл, прикрасити блюдо. Смачного!

Чому риба в духовці виходить сухою - ось яких помилок припускаються господині

субота, 10 травень 2025, 6:10

Найкорисніше запекти рибу в духовій шафі. Цього принципу дотримуються всі спеціалісти, складаючи меню для схуднення чи дієти, передають Патріоти України. Але не завжди риба, приготована таким чином виходить смачною та соковитою. Якщо ви припустились п...

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...