
Інгредієнти:
Для салату можна взяти будь-яке м’ясо: яловичину, свинину або курку. Але сьогодні ми покажемо вам, як готувати з яловичиною.
Зварити м’ясо і дати йому охолонути в бульйоні. Це збереже його соковитість. Після охолодження подрібнити м’ясо на волокна виделкою.
Потім перекласти яловичину в миску, видавити кілька зубчиків часнику і змішати з майонезом. Приправити сіллю і перцем. Викласти в форму для запікання — це буде перший шар салату.
Поверх першого шару викласти тертий твердий сир і майонезну сітку. Для третього шару натріть яйця на крупній тертці. Додайте трохи солі, перцю і знову — майонезну сітку.
Четвертий і п’ятий шари — відварна морква і буряк. Кожен шар потрібно солити і змащувати майонезом. Готовий салат накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 2 години, щоб він як слід просочився.
Перед подачею на стіл, прикрасити блюдо. Смачного!
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...