Інгредієнти:
Для салату можна взяти будь-яке м’ясо: яловичину, свинину або курку. Але сьогодні ми покажемо вам, як готувати з яловичиною.
Зварити м’ясо і дати йому охолонути в бульйоні. Це збереже його соковитість. Після охолодження подрібнити м’ясо на волокна виделкою.
Потім перекласти яловичину в миску, видавити кілька зубчиків часнику і змішати з майонезом. Приправити сіллю і перцем. Викласти в форму для запікання — це буде перший шар салату.
Поверх першого шару викласти тертий твердий сир і майонезну сітку. Для третього шару натріть яйця на крупній тертці. Додайте трохи солі, перцю і знову — майонезну сітку.
Четвертий і п’ятий шари — відварна морква і буряк. Кожен шар потрібно солити і змащувати майонезом. Готовий салат накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 2 години, щоб він як слід просочився.
Перед подачею на стіл, прикрасити блюдо. Смачного!
Багато хто вважає солодощі шкідливою їжею, яка спричиняє зайву вагу, проблеми з зубами та ожиріння. Але виявляється, деякі солодощі можуть бути не лише смачними, а й корисними для здоров’я, передають Патріоти України з посиланням на. Про що йдеться:. В...
М’ясо індички вважається одним із найкорисніших та легкозасвоюваних видів м’яса. Воно багате білком, вітамінами та мінералами, необхідними для правильного функціонування організму, і особливо рекомендоване людям старше 50 років, передають Патріоти Укра...