Для любителів яскравих смаків: Рецепт салату із оселедця з ананасом і особливою заправкою

Якщо ви твердо вирішили на Новий рік віддати перевагу вишуканій рибі та морепродуктам та відмовитися від традиційних салатів та важких м'ясних страв, то у нас для вас є цікавий рецепт, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • 2 шт. філе слабосоленого норвезького оселедця
  • 2 помідори
  • 1 манго
  • 2 скибочки свіжого ананасу

Заправка:

  • 30 г зеленої цибулі
  • 2 перцю чилі (видалити насіння)
  • 10 г свіжої петрушки
  • 2 ч. л. ложки білого бальзамічного оцту
  • 1 ч. л. ложка цукру
  • 5 ст. л. оливкової олії
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

Філе оселедця нарізати скибочками на власний смак. Помідори та манго очистити від шкірки та видалити серцевину, потім разом з ананасом нарізати кубиками.

Для приготування заправки необхідно дрібно нарубати перець чилі, цибулю та петрушку, змішати з бальзамічним оцтом, додавши цукор, оливкову олію, сіль та перець.

Фрукти та овочі змішати, викласти на тарілку, полити заправкою та зверху укласти оселедець.

Джерело: ТСН.ua

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...

От у чому секрет! Які прянощі додати до смаженої картоплі, щоб зробити її смачнішою

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:14

Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...