
Інгредієнти (на 4 порції):
Заправка:
Спосіб приготування:
Філе оселедця нарізати скибочками на власний смак. Помідори та манго очистити від шкірки та видалити серцевину, потім разом з ананасом нарізати кубиками.
Для приготування заправки необхідно дрібно нарубати перець чилі, цибулю та петрушку, змішати з бальзамічним оцтом, додавши цукор, оливкову олію, сіль та перець.
Фрукти та овочі змішати, викласти на тарілку, полити заправкою та зверху укласти оселедець.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...