
Інгредієнти (на 4 порції):
Заправка:
Спосіб приготування:
Філе оселедця нарізати скибочками на власний смак. Помідори та манго очистити від шкірки та видалити серцевину, потім разом з ананасом нарізати кубиками.
Для приготування заправки необхідно дрібно нарубати перець чилі, цибулю та петрушку, змішати з бальзамічним оцтом, додавши цукор, оливкову олію, сіль та перець.
Фрукти та овочі змішати, викласти на тарілку, полити заправкою та зверху укласти оселедець.
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...