Така закуска прикрасить будь-який стіл і сподобається всім гостям, передають Патріоти України.
Для приготування цього смачного страви вам знадобиться:
Щоб листя капусти не розвалилося під час смаження їх потрібно нарізати невеликими шматочками, щоб збереглася серцевина.
Отримані шматочки капусти потрібно бланшувати в гарячій підсоленій воді, приблизно п’ять хвилин. У тарілку розбиваємо два яйця, додаємо сіль і перець, все добре перемішуємо. В іншу тарілку насипте сухарі.
Після бланшування, кожен шматочок капусти спочатку вмочуємо в тарілку з яйцем, а потім обвалюємо у сухарях.
Як тільки всі шматочки будуть готові, відправляйте їх на добре розігріту сковороду з олією і смажте по одній хвилині на кожну сторону.
Готову страву подавайте в тандемі з ароматною зеленню і смачним соусом, який можна приготувати з сметани і часнику.
Ось таку страву вам вдасться зробити максимум за півгодини, а може навіть і швидше. Капуста вийшла дуже ніжна і смачна.
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...