Така закуска прикрасить будь-який стіл і сподобається всім гостям, передають Патріоти України.
Для приготування цього смачного страви вам знадобиться:
Щоб листя капусти не розвалилося під час смаження їх потрібно нарізати невеликими шматочками, щоб збереглася серцевина.
Отримані шматочки капусти потрібно бланшувати в гарячій підсоленій воді, приблизно п’ять хвилин. У тарілку розбиваємо два яйця, додаємо сіль і перець, все добре перемішуємо. В іншу тарілку насипте сухарі.
Після бланшування, кожен шматочок капусти спочатку вмочуємо в тарілку з яйцем, а потім обвалюємо у сухарях.
Як тільки всі шматочки будуть готові, відправляйте їх на добре розігріту сковороду з олією і смажте по одній хвилині на кожну сторону.
Готову страву подавайте в тандемі з ароматною зеленню і смачним соусом, який можна приготувати з сметани і часнику.
Ось таку страву вам вдасться зробити максимум за півгодини, а може навіть і швидше. Капуста вийшла дуже ніжна і смачна.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...