Про ідеально приготовлені котлети свідчать їхні рум'яна скоринка та соковита серединка. Ті, хто слідкує за своєю формою, на таку страву не часто налягають. Всьому виною – калорійність. Але існує альтернатива – котлети в пергаменті. Таким чином, пергамент поглинає у себе зайву олію та жир, при цьому котлети залишаються таким ж соковитими та досить ніжними. А головне – не сухими. Лайфхаком та рецептом котлет в пергаменті поділилася фудблогерка Христина Петраш в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Подрібнити цибулю та змішати з фаршем.
2. Додати яйце, хліб, сухарі та спеції. Перемішати.
3. Сир порізати кубиками.
4. Вологими руками сформувати котлети, загорнувши всередину кубик сиру.
5. Викласти на пергамент і таким чином смажити котлети на пательні з обох боків.
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...