Новорічні свята вже на підході, а це означає, що на святковому столі буде безліч страв та салатів із майонезним соусом. Для того, щоб точно бути впевненим у якості такого продукту, найкраще приготувати майонез у домашніх умовах. До того ж існує багато корисних варіацій, які не зашкодять фігурі та навіть підійдуть для тих, хто дотримується посту, зазначають Патріоти України.
Майонез без яєць із авокадо за рецептом шеф-кухаря ponomar_valeriy.
Такий соус можна вдало поєднати з салатами чи просто як намазку на хліб. Також підійде для тих, хто дотримується посту. Рецепт був опублікований в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Очистити авокадо від шкірки та серцевини. М'якоть покласти у чашу блендера.
2. Додати решту компонентів та збити блендером.
Майонез без яєць з молоком за рецептом фудблогерки katyamull.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі компоненти збити за допомогою блендера. Якщо соус вийде не достатньо густим, можна додати ще трохи олії та знову збити.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...