Новорічні свята вже на підході, а це означає, що на святковому столі буде безліч страв та салатів із майонезним соусом. Для того, щоб точно бути впевненим у якості такого продукту, найкраще приготувати майонез у домашніх умовах. До того ж існує багато корисних варіацій, які не зашкодять фігурі та навіть підійдуть для тих, хто дотримується посту, зазначають Патріоти України.
Майонез без яєць із авокадо за рецептом шеф-кухаря ponomar_valeriy.
Такий соус можна вдало поєднати з салатами чи просто як намазку на хліб. Також підійде для тих, хто дотримується посту. Рецепт був опублікований в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Очистити авокадо від шкірки та серцевини. М'якоть покласти у чашу блендера.
2. Додати решту компонентів та збити блендером.
Майонез без яєць з молоком за рецептом фудблогерки katyamull.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі компоненти збити за допомогою блендера. Якщо соус вийде не достатньо густим, можна додати ще трохи олії та знову збити.
Не кожна господиня назве смажену свинячу печінку своєю фірмовою стравою, оскільки цей продукт далеко не завжди виходить смачним. За відсутності досвіду приготування, печінка не тільки може гірчити, а й виходить надмірно жорсткою, що псує все враження п...
Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...