Різдвяний піст вже розпочався і триватиме він до Різдва – 7 січня. І тим, хто його дотримується, на Новий Рік теж хочеться скуштувати чогось особливого і святкового. Хорошим варіантом буде приготувати гриби. У такій страві немає жодних продуктів тваринного походження, але вона все одно дуже смачна. Ідеєю приготування таких грибів поділилась cook_julija_simonchuk на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помити гриби, якщо дуже великі – порізати.
2. Додати всі інгредієнти окрім зелені, все перемішати.
3. Залишити на 20 хвилин промаринуватися.
4. Розігріти духовку до 200 градусів і запікати 15-20 хвилин (час залежить від величини грибів.
5. За бажанням у кінці додати зелень.
Також із печерицями можна приготувати пісний салат "Олів'є". Ідея від eco_food_green. Опублікована на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю і моркву залити водою, відварити в мундирах до готовності.
2. Гриби нарізати навпіл, потім кожну половинку ще навпіл уздовж і подрібнити на пластинки.
3. Обсмажити на олії до готовності.
4. Огірок і цибулю подрібнити, викласти в салатницю.
5. Додати горошок і обсмажені гриби.
6. Почистити відварені овочі і нарізати невеликим квадратиком.
7. Заправити салат майонезом і посолити за смаком, перемішати.
Якщо ви не любите довго стояти біля сковорідки, випікаючи сирники-оладки, то приготуйте сирник у духовці, а потім його поріжте порційно. Цей рецепт схожий на класичну запіканку, проте якщо порізати порційно, то справжні сирники будуть на столі, передаю...
Запечені яблука можуть бути не тільки корисними, а й дуже смачними. Це чудовий варіант десерту з низки правильного харчування. Смакують і в теплому, і холодному вигляді дорослим та дітям, передають Патріоти України. Для приготування беремо:. Яблука тре...