
М’яка і ніжна… Ця закуска з курки не тільки оригінальна, але і дуже смачна. Вона ідеально поєднує смак м’яса з грибами і вершками та точно не залишить байдужими ваших гостей! Виглядає ця закуска дуже ефектно і буде чудовою прикрасою святкового столу, зазначають Патріоти України.
Куряче філе подрібнити, додати до нього приправи, сіль і перець. Змішати м’ясо з яйцем, додати вершки і подрібнену зелень, добре перемішати.
Застелити деко папером. Розподіліть по ньому курячу суміш. Розігріти духовку до 180-200 градусів. Запікати масу 15 хвилин.
Гриби і цибулю дрібно нарізати і обсмажити на пательні до готовності.
Зібрати закуску у наступному порядку: куряча запіканка — грибний крем — куряча запіканка — і знову грибний крем.
Приберіть закуску в холодильник на 40 хвилин. А потім, поріжте на порції і прикрасьте на свій смак.
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Смаження їжі, особливо риби або жирного м'яса, утворює багато хімічних сполук з інтенсивним неприємним ароматом, які затримуються в повітрі годинами або навіть днями, передають Патріоти України. Леткі частинки жиру поширюються по всьому будинку та осі...