М’яка і ніжна… Ця закуска з курки не тільки оригінальна, але і дуже смачна. Вона ідеально поєднує смак м’яса з грибами і вершками та точно не залишить байдужими ваших гостей! Виглядає ця закуска дуже ефектно і буде чудовою прикрасою святкового столу, зазначають Патріоти України.
Куряче філе подрібнити, додати до нього приправи, сіль і перець. Змішати м’ясо з яйцем, додати вершки і подрібнену зелень, добре перемішати.
Застелити деко папером. Розподіліть по ньому курячу суміш. Розігріти духовку до 180-200 градусів. Запікати масу 15 хвилин.
Гриби і цибулю дрібно нарізати і обсмажити на пательні до готовності.
Зібрати закуску у наступному порядку: куряча запіканка — грибний крем — куряча запіканка — і знову грибний крем.
Приберіть закуску в холодильник на 40 хвилин. А потім, поріжте на порції і прикрасьте на свій смак.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...