М’яка і ніжна… Ця закуска з курки не тільки оригінальна, але і дуже смачна. Вона ідеально поєднує смак м’яса з грибами і вершками та точно не залишить байдужими ваших гостей! Виглядає ця закуска дуже ефектно і буде чудовою прикрасою святкового столу, зазначають Патріоти України.
Куряче філе подрібнити, додати до нього приправи, сіль і перець. Змішати м’ясо з яйцем, додати вершки і подрібнену зелень, добре перемішати.
Застелити деко папером. Розподіліть по ньому курячу суміш. Розігріти духовку до 180-200 градусів. Запікати масу 15 хвилин.
Гриби і цибулю дрібно нарізати і обсмажити на пательні до готовності.
Зібрати закуску у наступному порядку: куряча запіканка — грибний крем — куряча запіканка — і знову грибний крем.
Приберіть закуску в холодильник на 40 хвилин. А потім, поріжте на порції і прикрасьте на свій смак.
Багатьом подобається подавати як закуску або навіть основну страву солону рибу. Такий спосіб приготування риби багатьом приходиться до смаку, передають Патріоти України. Проте чи всі господині солять продукт самостійно. Деколи простіше купити вже готов...
Гуляш – улюблена страва, яку цінують у багатьох країнах. Досі не вщухають суперечки про те, як правильно називати гуляш, передають Патріоти України. Гуляш готують із шматочків телятини або яловичини, які обсмажують на сковорідці із цибулею. Окремо можн...