Чимало господинь-початківців вважають, що приготування десертів - це дуже довгий і складний процес, що вимагає спеціальних навичок і знань. Однак існує величезна кількість рецептів солодощів, які навіть не потрібно випікати. Приготуйте фруктовий торт без випічки. Патріоти України діляться з вами перевіреним рецептом.
Інгредієнти: сметана (350 г), сир 9% (300 г), цукор (250 г), вода (200 мл), желатин (25 г), ванілін або ванільний цукор (1 пакетик), апельсин (1 шт.), мандарин (1 шт.), ківі (2 шт.), ягоди (за смаком).
Приготування:
Сир перетираємо через сито, щоб домогтися однорідної структури без крупинок. Потім додаємо до нього сметану і ванільний цукор, перемішуємо, а потім вводимо цукор. Залишаємо сирну масу приблизно на 10 хвилин, а потім збиваємо блендером.
Желатин висипаємо в невелику чашку або піалку і заливаємо холодною кип'яченою водою. Чекаємо, поки він набухне - на цей процес знадобиться 15-20 хвилин. Потім підігріваємо його на вогні до тих пір, поки він повністю не розчиниться. Залишаємо на кілька хвилин, щоб желатин охолов.
Підготуємо інгредієнти для тортика - можна взяти будь-які фрукти і ягоди на ваш смак. Наприклад, апельсини, мандарини, ківі, а також полуницю і лохину. Чистимо фрукти і нарізаємо акуратними шматочками. Ягоди кладемо цілими або розрізаємо навпіл.
Беремо скляну миску або форму, в якій потім буде застигати наш тортик, і обгортаємо її всередині харчовою плівкою. На неї викладаємо часточки фруктів та ягоди, формуючи незвичний візерунок.
Вводимо желатин у сирну масу, а потім збиваємо блендером. Заливаємо цією сумішшю фрукти в формі, зверху також можна прикрасити їх скибочками.
Прибираємо фруктовий торт у холодильник на 2-3 години до повного застигання. Потім дістаємо, перевертаємо і виймаємо з форми, знімаючи харчову плівку. Подаємо незвичний десерт до чаю або кави і насолоджуємося смаком.
Для приготування різноманітних страв найчастіше потрібна лише пара ложок томатної пасти. Після цього перед господинями постає питання: що робити з майже цілою банкою соусу, передають Патріоти України. Робочий спосіб, який дозволяє тривалий час підтриму...
Яловичий бульйон та відварене м’ясо цінується багатьма гурманами за досконалий смак та унікальні корисні властивості. Суп, приготовлений на бульйоні яловичини, завжди стане центральною стравою на вашому столі. Багатьох кулінарів-початківців відштовхує ...