Добре вийде навіть у недосвідчених господинь: Легкий рецепт смачного фруктового тортика без випічки

Чимало господинь-початківців вважають, що приготування десертів - це дуже довгий і складний процес, що вимагає спеціальних навичок і знань. Однак існує величезна кількість рецептів солодощів, які навіть не потрібно випікати. Приготуйте фруктовий торт без випічки. Патріоти України діляться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: сметана (350 г), сир 9% (300 г), цукор (250 г), вода (200 мл), желатин (25 г), ванілін або ванільний цукор (1 пакетик), апельсин (1 шт.), мандарин (1 шт.), ківі (2 шт.), ягоди (за смаком).

Приготування:

Сир перетираємо через сито, щоб домогтися однорідної структури без крупинок. Потім додаємо до нього сметану і ванільний цукор, перемішуємо, а потім вводимо цукор. Залишаємо сирну масу приблизно на 10 хвилин, а потім збиваємо блендером.

Желатин висипаємо в невелику чашку або піалку і заливаємо холодною кип'яченою водою. Чекаємо, поки він набухне - на цей процес знадобиться 15-20 хвилин. Потім підігріваємо його на вогні до тих пір, поки він повністю не розчиниться. Залишаємо на кілька хвилин, щоб желатин охолов.

Підготуємо інгредієнти для тортика - можна взяти будь-які фрукти і ягоди на ваш смак. Наприклад, апельсини, мандарини, ківі, а також полуницю і лохину. Чистимо фрукти і нарізаємо акуратними шматочками. Ягоди кладемо цілими або розрізаємо навпіл.

Беремо скляну миску або форму, в якій потім буде застигати наш тортик, і обгортаємо її всередині харчовою плівкою. На неї викладаємо часточки фруктів та ягоди, формуючи незвичний візерунок.

Вводимо желатин у сирну масу, а потім збиваємо блендером. Заливаємо цією сумішшю фрукти в формі, зверху також можна прикрасити їх скибочками.

Прибираємо фруктовий торт у холодильник на 2-3 години до повного застигання. Потім дістаємо, перевертаємо і виймаємо з форми, знімаючи харчову плівку. Подаємо незвичний десерт до чаю або кави і насолоджуємося смаком.

Джерело: Апостроф

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...