Додайте це у фарш - котлети вийдуть соковитими, м'якими корисними: Оригінальний бюджетний рецепт

Традиційні рецепти приготування котлет можна урізноманітнити, наприклад, додавши сиру до фаршу. А автори bezzamorochek.com пропонують бюджетний варіант приготування котлет з додаванням капусти, передають Патріоти України.

Крім збільшення обсягу, капуста робить вироби соковитішими, м'якшими і кориснішими. Котлети спочатку смажать на пательні, а потім доводять до готовності у духовці.

Складові:

  • Білокочанна капуста — 500 г;
  • М'ясний фарш — 600 г;
  • Яйце куряче — 1 шт.;
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • Сіль — 1 ч.л.;
  • Чорний мелений перець — за смаком.

Приготування:

  • Капусту відокремити від верхніх листочків, нарізати шматочками невеликого розміру. Цибулю очистити і нарізати часточками. Овочі подрібнити у блендері або на м'ясорубці.
  • Овочеву суміш додати до фаршу.
  • Додати яйце, сіль та перець. Ретельно перемішати.
  • Сформувати котлети довгастої форми середнього розміру і запанірувати у борошні.
  • Розігріти пательню, додати олію. Котлети потрібно смажити на середньому вогні по 5 хвилин з обох боків.
  • Перекласти котлети в ємність, влити 30 мл води, накрити фольгою і відправити в розігріту духовку.
  • Запікати 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...

Перестаньте варити рис у воді: Новий метод робить його шалено смачним

неділя, 6 липень 2025, 17:30

Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...