Додайте це у фарш - котлети вийдуть соковитими, м'якими корисними: Оригінальний бюджетний рецепт

Традиційні рецепти приготування котлет можна урізноманітнити, наприклад, додавши сиру до фаршу. А автори bezzamorochek.com пропонують бюджетний варіант приготування котлет з додаванням капусти, передають Патріоти України.

Крім збільшення обсягу, капуста робить вироби соковитішими, м'якшими і кориснішими. Котлети спочатку смажать на пательні, а потім доводять до готовності у духовці.

Складові:

  • Білокочанна капуста — 500 г;
  • М'ясний фарш — 600 г;
  • Яйце куряче — 1 шт.;
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • Сіль — 1 ч.л.;
  • Чорний мелений перець — за смаком.

Приготування:

  • Капусту відокремити від верхніх листочків, нарізати шматочками невеликого розміру. Цибулю очистити і нарізати часточками. Овочі подрібнити у блендері або на м'ясорубці.
  • Овочеву суміш додати до фаршу.
  • Додати яйце, сіль та перець. Ретельно перемішати.
  • Сформувати котлети довгастої форми середнього розміру і запанірувати у борошні.
  • Розігріти пательню, додати олію. Котлети потрібно смажити на середньому вогні по 5 хвилин з обох боків.
  • Перекласти котлети в ємність, влити 30 мл води, накрити фольгою і відправити в розігріту духовку.
  • Запікати 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Все просто! Як розварити горох за 15 хвилин

вівторок, 10 червень 2025, 0:04

Цей трюк дозволить зробити розвареним горох за 15 хвилин. Примітно, що метод не потребує якихось складних маніпуляцій чи секретних інгредієнтів, передають Патріоти України. Спочатку промитий горох потрібно залити холодною водою, поставити на вогонь і п...

А ви це знали? Навіщо класти шматок білого хліба в каструлю під час приготування рису

понеділок, 9 червень 2025, 23:43

На заключному етапі приготування рису багато кухарів кладуть у каструлю скибочку батона. Більшість кулінарів-початківців не розуміють сенс даної дії. Адже використання борошняного продукту дозволяє відновити та покращити смак страви в тих випадках, кол...