Традиційні рецепти приготування котлет можна урізноманітнити, наприклад, додавши сиру до фаршу. А автори bezzamorochek.com пропонують бюджетний варіант приготування котлет з додаванням капусти, передають Патріоти України.
Крім збільшення обсягу, капуста робить вироби соковитішими, м'якшими і кориснішими. Котлети спочатку смажать на пательні, а потім доводять до готовності у духовці.
Складові:
Приготування:
Вівсянка - це одна з найпопулярніших каш, які часто їдять на сніданок, доповнюючи фруктами, ягодами, медом, шоколадом. Водночас є декілька продуктів, які поєднуючись з вівсянкою, роблять її не корисною та позбавляють поживності, передають Патріоти Укра...
Різноманітні спеції роблять смак будь-якої страви насиченим та пікантним. Але це в тому випадку, якщо додавати прянощі у відповідний момент приготування. Якщо порушити технологію - їжу можна зіпсувати, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розп...